Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Ruotsi

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Ruotsi

Designhotelli Copperhill Mountain Lodge tarjoaa viihtyisää asumista, modernia kokoustamista ja huikeita elämyksiä Åressa. Nauti palkitusta kylpylästä, tunturiläheisestä ruoasta ja rennosta lodge-elämästä. Laskettele, patikoi ja nauti uniikista maisemasta.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ravintola ja baari

Copperhill Mountain Lodgen ravintolamaailma on ammentanut inspiraatiota ympäristöstä, historiasta ja paikallisista käsityöperinteistä.

Level Spa

Panoraamanäköala Åreskutan-tunturille, kuumia lähteitä niin sisä- kuin ulkotiloissa, uima-allas, sauna, kuntosali, Spa-hoidot ja aktiviteetteja. Tervetuloa Level Spa & Health Clubiimme.

Kokous

Kokous ja tapahtuma uniikissa designhotellissa tunturimiljöössä? Hotellimme on erinomainen valinta niin kokouksiin, kongresseihin kuin erilaisiin tapahtumiinkin. Harmoninen tunturimaisema tarjoaa rauhaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.