Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norja

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norja

Quality Straand Hotel Vrådalissa on Telemarkin vanhin hotelli ja tunnettu runsaasta aktiviteettitarjonnastaan sekä herkullisesta makumaailmastaan. Täydellinen valinta niin kokoustamiseen kuin lomanviettoonkin!

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Straand Hotel™

Quality Straand Hotelissa riittää kokemista ja näkemistä kaikenikäisille – koko perheelle.

Lasten hotelli

Kesällä ja koululomien aikaan Quality Straand Hotelista tulee Lasten hotelli. Koko kesän meillä on lapsille oma check-in vastaanotossamme, jossa he saavat mukaan myös pienen lahjan sisäänkirjautuessaan. Hotellissamme on leikkihuone, uima-allas, ravintolassa oma lasten buffetti ja suuri ulkoleikkialue hotellin läheisyydessä. Lisäksi lapset voivat pelata pingistä ja biljardia sekä Nintendo Wii:tä pelihuoneessa. Leikkikaluja ja lautapelejä voi lainata vastaanotosta.

Straand Sommerland – Kesämaa

Hotellimme oma kesämaa sijaitsee rannan tuntumassa, pienen matkaa hotellilta alaspäin. Täällä on hieno hiekkaranta, leikkipaikka, kesäisin ulkotarjoilu, hyppytorni ja rantalentopallokenttiä. Alueelta löytyy myös suuri nurmikenttä, jossa lapset voivat juosta ja temmeltää mielin määrin. Täältä voi myös vuokrata soutuveneitä, kanootteja ja polkuveneitä ja viettää mukavan kesäpäivän Nisser-järvellä.

Koko perheelle

Vrådal tarjoaa aktiviteetteja koko perheelle aamusta iltaan. M/S Fram-laiva liikennöi koko kesän, ja Telemarkin maastot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräretkelle. Kesällä Vrådal Panoraman hiihtohissi muuntuu gondolihissiksi, joka vie sinut mäen huipulle upeassa maisemassa. Täältä lähtee hieno kävelypolku Hægefjell-tunturille – täydellinen päiväretki! Täältä löydät myös 4 kilometrin pituisen luontopolun, jonka varrella on erilaisia kysymyksiä ja arvoituksia, jotka tarjoavat mukavaa ajanvietettä koko perheelle. Alueella on myös erinomaiset kalastusmahdollisuudet.

Aktiviteetteja ympäri vuoden

Vrådalissa riittää tekemistä ja kokemista niin kesällä kuin talvella, sisällä ja ulkona, tasaisella maalla ja tunturimaastossa. Tervetuloa meille!

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.30 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 08.00 - 10.00

Lounas

Joka päivä: 13.00 - 15.00
(vain ennakkotilauksesta)

Napostelumenu/alkupalamenu

Joka päivä: 12.00 - 18.30

Illallinen

Joka päivä: 19.00 - 21.00

Baari

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 35 06 90 00 tai sähköpostitse osoitteessa straand@choice.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.