Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norja

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norja

Quality Straand Hotel Vrådalissa on Telemarkin vanhin hotelli ja tunnettu runsaasta aktiviteettitarjonnastaan sekä herkullisesta makumaailmastaan. Täydellinen valinta niin kokoustamiseen kuin lomanviettoonkin!

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Straand Hotel™

Kesä Telemarkissa tarkoittaa laatuaikaa ainutlaatuisessa järvi- ja tunturimaisemassa, veneretkiä, rentouttavia hetkiä rannalla, luontoelämyksiä ja tunturivaelluksia.

M/S Fram

Kunnostettu M/S Fram on elävä kulttuurimuisto alueeseen liittyvästä tukkihistoriasta. Laiva rakennettiin jo vuonna 1909 kuljettamaan tukkeja ja se seilaa tänä päivänä hotellin laiturilta Nisser- ja Vråvatn-järvillä. M/S Fram liikennöi kesäkuusta lokakuuhun ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kauniissa järvimaisemassa. Maista myös herkullisia vohveleita, joita voit ostaa laivan omasta kahvilasta. Nisser-järvellä voit seilata myös omatoimisesti kanootilla, soutuveneellä tai polkuveneellä, joita voit vuokrata hotellilta.

Vrådalin golfkenttä

Vrådal Golfbana-golfkenttä avasi ovensa 2013. Kenttä sijaitsee kauniilla paikalla Fossøyssa, metsien ja tuntureiden ympäröimänä. Kenttä on yhdeksänreikäinen ja tänne voi tulla pelaamaan drop in-periaatteella viikon jokaisena päivänä. Lisätietoa golf-paketeistamme saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kiertoajelua Telemarkissa

Vrådal on fantastinen matkakohde kauniin luontonsa ja erinomaisen, Telemarkin sydämessä olevan, sijaintinsa ansiosta, mutta myös erinomainen lähtökohta laajemmalle tutkimusretkelle kulttuurihistoriallisesti rikkaassa Telemarkissa. Meillä on muutamia hyviä vinkkejä päiväretkille: Läntisen Telemarkin kiertoajelu, panoraamamatka Rjukanille, veneretki Telemarkin kanavassa, tutkimusretki Fyresdaliin tai rannikkoelämys Kragerøssa.

Pyöräretki

Vrådal tarjoaa upeat mahdollisuudet pyöräretkelle. Nisser- ja Vråvatnet-järvien rannat ovat tasaisia ajaa ja hieman kauempana rannasta maasto on jo enemmän kumpuilevaa. Suosittelemme seuraavia reittejä: 10 km, 45 km ja 80 km, joista pisimpään sisältyy myös veneretki. Polkupyöriä voi vuokrata hotellilta. Täältä saat mukaasi myös kartat reiteille.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä tiedustelun. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 35 06 90 00 tai sähköpostitse osoitteessa straand@choice.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.