Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ulstein Ulsteinvik ,  Norja

Quality Hotel™ Ulstein

Ulsteinvik,  Norja

Quality Hotel Ulstein on moderni kokoushotelli, jonka uniikki arkkitehtuuri on merellisen sijainnin inspiroima. Hotellimme sijaitsee Ulsteinvikin keskustassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Ulstein 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

UIsteinvik sijaitsee kauniilla paikalla, meren äärellä – idyllisen, runsaasti saaria sisältävän saariston ympäröimänä. Me voimme järjestää sightseeing-retkiä saaristossa, rauhallisia kalastusretkiä raikkaassa meri-ilmassa sekä esimerkiksi vauhdikkaita veneajeluita rib-veneellä. Voit myös lainata yhtä pienemmistä veneistämme, jos haluat lähteä tutustumaan alueeseen itsenäisesti.

Me toivomme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä nauttimaan fantastisesta luonnostamme, joko jalkaisin, meriteitse veneen kanssa tai pyörän selässä upeita teitämme pitkin. Me järjestämme tapahtumia kaikille, niin bussin kuin oppaidenkin kera.

Me tarjoamme muun muassa:

  • Matkoja saaristoon «Hindholmenin» kyydissä, jopa 60 henkilölle
  • Vauhdikkaita veneajeluita rib-veneellä
  • Matkoja merelle «Stero»-kalastusaluksen kyydissä, jopa 15 henkilölle
  • Seikkailuja Hakallegardeniin koko perheelle

 

Tämän lisäksi meillä on kaksi venettä, jotka ovat vieraidemme lainattavissa – näiden avulla voit päästä tutustumaan saaristoomme omin päin. Näihin veneisiin mahtuu kerrallaan 6 henkilöä ja veneistä löytyy luonnollisesti kaikki tarvittavat varusteet. Meillä on myös 4 polkupyörää, joita voit lainata seikkailuihisi.

Miltä kuulostaisi retki arktiseen Aarvak-museoon tai Herøy Gardiin? Entäpä «Kraftstasjonen» Ulsteindalenissa? Uudet seikkailut odottavat sinua!

Lisää erilaisista seikkailuista ja palveluista voit lukea täältä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.