Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Clarion Living Room on inspiroiva kohtaamispaikka, jossa voit nauttia maukkaasta ruoasta ja juomasta, kuunnella hyvää musiikkia, sekä tavata kiinnostavia ihmisiä.

Olohuoneemme

Täällä voit nauttia rennosta tunnelmasta ja kokeilla juomia, pikkusuolaisia ja naposteltavia Trondheimin paikallisilta tuottajilta. Hotellimme olohuoneessa voit myös nauttia hyvästä musiikista, live-esiintymisistä ja näyttelyistä. Living Room on inspiroiva kohtaamispaikka, jossa vieraat voivat seurustella maukkaan lounaan tai kahvikupin äärellä.

Kohtaamispaikka täynnä elämyksiä

Istahda mukavalle sohvalle, nauti rennosta ilmapiiristä ja haukkaa jotakin syötävää tai juotavaa. Hotellimme suuri ulkoterassi meren äärellä sopii täydellisesti kesäpäivän tai -illan viettoon. Clarion Hotel Trondheim -hotellin viihtyisä olohuone tarjoaa myös paljon ohjelmaa. Osallistu ruuanlaitto- ja drinkkikurssille tai tule kuuntelemaan suosittuja konsertteja.

Living Room Burger & Bar

Living Room Burger & Bar
Avoinna joka päivä 12.00 - 23.00.
(Keittiö avoinna 16.00 - 22.00)

* Pidennetyt aukioloajat voivat tapahtua tarvittaessa

Joulu 2022:
Suljettu: 23. - 25.12
Rajoitetut aukioloajat 26/12 - 03/01: 16.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.