Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Trondheim, Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel Trondheimiin. Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on kysyttävää vierailuusi liittyen, ota meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Hotellin alla sijaitsevassa pysäköintihallissa on 300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallista pääset suoraan hotellin aulaan hissillä tai portaita pitkin. Trondheimin kunta omistaa pysäköintihallin, joten me emme voi valitettavasti tarjota alennettuja hintoja pysäköinnistä. Vuorokausihinta on 270 kruunua (NOK). HUOM: Hinta veloitetaan joka kerta, kun auto ajetaan ulos pysäköintihallista. Hotelli ei vastaa mahdollisista hintamuutoksista.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Trondheim on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Living Room Snack Bar

Baarimme tarjoilee maukkaita, sekä kylmiä että lämpimiä, lounas- ja illallisannoksia.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Hotel Trondheim tarjoaa teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi. Nopeaa ja helppoa!

Kuntoilu

Clarion Hotel Trondheimilla on yhteistyösopimus 3T Pirbadetin kanssa, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Kuntoilukeskuksella on erinomaiset aukioloajat ja se tarjoaa laajan valikoiman terveyttä ja hyvinvointia edistäviä osastoja sekä tapahtumia. Kaikki vieraamme voivat treenata siellä maksutta. Ole hyvä ja ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja tästä. Vastaanotostamme löydät myös kartan parhaista juoksureiteistä, jotka kaikki starttaavat hotellilta. Tarjolla on kolmen (3), viiden (5) ja kymmenen (10) kilometrin reittejä.

Unohtuiko jotakin?

Hotellimme vastaanotosta voit ostaa tarpeellisia päivittäistarvikkeita, kuten esimerkiksi hammasharjan, partahöylän ja ompelusetin. Hotellin vieressä sijaitsee myös Rema 1000 -kauppa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä vastaanottoon – me autamme mielellämme.

Huonetason korotus

Kaipaatko hieman lisää ylellisyyttä? Miltä kuulostaisi huoneessa odottava VIP-paketti? Tilaa VIP-tervetuliaispaketti itsellesi tai hemmottele lähimmäistäsi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella cl.trondheim@choice.no.

Sviitit

Juhlitko tiettyä merkkipäivää tai haluatko tehdä vierailustasi erityisen? Korota huonetyyppiä ja vietä yösi Clarion Hotel Trondheimin upeassa sviitissä. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse groups.cl.trondheim@choice.no saadaksesi lisätietoja varausmahdollisuuksista.

Ota tyyny mukaasi

Suuret Clarion-tyynymme ovat uskomattoman mukavia. Myymme niitä hotellimme vastaanotossa, joten voit ostaa pehmeän tyynyn itsellesi tai lahjaksi. Tyynyjen hinta on 390 NOK/kpl.

Mitä Trondheimissa tapahtuu?

Trondheimissa voit nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista, historiallisista elämyksistä ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Lue lisää VisitTrondheim-verkkosivulta tai kysy menovinkkejä vastaanotosta.

Varaa pöytä

Suosittelemme, että varaat pöydän ennakkoon Kitchen & Table

Varaa pöytä Kitchen & Table

Varauksen voit myös tehdä puhelimitse numerossa +47 468 920 14 tai sähköpostitse osoitteessa trondheim@kitchenandtable.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai: 06.45 - 09.15
Tiistai: 06.45 - 09.15
Keskiviikko: 06.45 - 09.15
Torstai: 06.45 - 09.15
Perjantai: 06.45 - 09.15
Lauantai: 08.00 - 11.00
Sunnuntai: 08.00 - 11.00
Early Bird (vaatimattomampi aamiainen) joka päivä klo 04.30 alkaen

Living Room Snack Bar

Closed

Atmosphere – Lounasbuffetti

Maanantai - perjantai: Vain tilauksesta

Kitchen & Table

Maanantai: Closed
Tiistai: 18.00 - 21.30
Keskiviikko: 18.00 - 21.30
Torstai: 18.00 - 21.30
Perjantai: 18.00 - 21.30
Lauantai: 18.00 - 21.30
Sunnuntai: Closed

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.