Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kokoukset ja tapahtumat

Haluatko järjestää kokouksen tai tapahtuman luonamme? Lähetä meille tiedustelu, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kokous meillä

Tervetuloa Norjan suurimpaan kokous- ja kongressihotelliin! Clarion Hotel & Congress Trondheimissa järjestät onnistuneen kokoukset, kongressit ja muut tapahtumat erikokoisille ryhmille upeassa miljöössä.

Kokoustilat

Clarion Hotel & Congress Trondheim -hotellissa on 18 kokous- ja kongressihuonetta, helposti muunneltavissa oleva 1 400 neliömetrin monitoimiareena ja 1 030 neliömetrin kongressialue. Hotellissamme on myös seurustelu- ja näyttelytiloja.

Ruoka ja juoma

Ruoka- ja juomatarjoilu on tärkeä osa kokousta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia ateria- ja juomakokonaisuuksia, jotta kokouspäivänne on onnistunut.

Tapahtumat

Clarion Hotel & Congress Trondheim -hotellin modernit tapahtumatilat, ainutlaatuinen ravintolakonsepti ja uskomaton näköala tarjoavat täydelliset puitteet niin isojen kuin pienempienkin tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.