Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Kitchen & Table -ravintola ja Living Room -olohuone tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, jossa on ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ravintolamme Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, tarjoaa sinulle mahdollisuuden syödä herkullinen ateria lämpimässä ja rennossa ilmapiirissä. Täällä Tromssa kohtaa Manhattanin. Tervetuloa pöytään!

Aamiainen

Hotellissa Clarion Hotel The Edge saat nauttia joka aamu maukkaan ja terveellisen aamiaisen, johon kuuluu suuri valikoima ekologisia tuotteita. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Fun Dining

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson on Clarion Hotels -hotellien uusi ravintolakonsepti, joka yhdistelee Manhattanin makuja ja norjalaisia raaka-aineita. Marcus Samuelsson on aikaisemmin avannut Norda Bar & Grillin Clarion Hotel Post -hotellissa Göteborgissa ja American Table -ravintolan Clarion Hotel Sign -hotellissa Tukholmassa. Uusi konsepti Kitchen & Table on vastakohta fine diningille – ravintolamme fun dining -tunnelma tekee syömisestä hauskaa ja mutkatonta.

After work Tromssassa

Järjestämme perjantaisin after workin Clarion Hotel The Edge –hotellissa. Hotellimme Living Room on vilkas kohtaamispaikka ja ihanteellinen työviikon päättämiseen. DJ soittaa rentoja kappaleita ja taitavat baarimikkomme ovat valmiita sekoittamaan mielijuomasi. Tässä ainekset täydelliseen perjantai-iltaan.

Juhlat ja tapahtumat

Hotellissamme voit myös järjestää erilaisia tilaisuuksia päivällisistä suuriin yritystapahtumiin. Lue lisää tapahtumista hotellissa Clarion Hotel The Edge .

Skybar Tromssassa

Ylpeytemme sijaitsee 11. kerroksessa: Tromssan ainoa skybar. Tilat ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin. Viikonloppuina, jolloin skybar ei ole varattu yksityisiin tapahtumiin, ovat sekä Tromssan asukkaat, turistit että liikematkailijat tervetulleita nauttimaan maukkaista juomista, hyvästä musiikista ja upeasta näköalasta kaupungin kattojen yli.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Kitchen & Tabke Ravintola

Temporarily closed

Livingroom Baari

Temporarily closed

SkyBaari

Maanantai: -
Tiistai: 14.00 - 00.00
Keskiviikko: 14.00 - 00.00
Torstai: 14.00 - 00.00
Perjantai: 14.00 - 00.00
Lauantai: 14.00 - 00.00
Sunnuntai: -

Varaa pöytä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai varataksesi pöydän puhelimitse: +47 77 66 84 84 tai sähköpostitse: tromso@kitchenandtable.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.