Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Skybar ja Living Room tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, joka tarjoaa ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluamme hotellimme olevan vilkas kohtaamispaikka, joka herättää uteliaisuutesi ja tarjoaa sinulle uusia kokemuksia. Haluamme luoda uusia ja dynaamisia tapaamispaikkoja, joissa voit kohdata kaupungin elämän ja tuntea sen sykkeen hotellin seinien sisällä.

Vilkas kohtaamispaikka

Vilkas ja inspiroiva kohtaamispaikka vaatii muutakin kuin kansainvälistä designia, tyylikkäitä tauluja ja hyvää musiikkia. Tärkein elementti tunnelman luomisessa on ihmiset. Mielenkiintoisten ihmisten ympäröimänä tavallinenkin arki-ilta voi saada uusia ulottuvuuksia. Tämä on Living Roomin periaate.

Sinun olohuoneesi

Living Room on inspiroiva olohuone, jossa voit nauttia taiteesta, musiikista, designista ja ennen kaikkea muiden ihmisten seurasta. Haluamme, että tunnet olosi hotellissamme yhtä kotoisaksi kuin omassa olohuoneessasi.

Clarion Living Room toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Livingroom Baari

Maanantai - Lauantai: 15.00 - 00.00
Sunnuntai: 13.00 - 23.00

Keittiö on avoinna joka päivä klo 16.00 - 22.00.

Varaa pöytä

Varaa pöytä puhelimitse numerosta +47 77 66 84 84 tai lähetä tiedustelusi sähköpostitse osoitteeseen: livingroom.theedge@choice.no 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.