Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Kitchen & Table -ravintola ja Living Room -olohuone tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, jossa on ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluamme hotellimme olevan vilkas kohtaamispaikka, joka herättää uteliaisuutesi ja tarjoaa sinulle uusia kokemuksia. Haluamme luoda uusia ja dynaamisia tapaamispaikkoja, joissa voit kohdata kaupungin elämän ja tuntea sen sykkeen hotellin seinien sisällä.

Vilkas kohtaamispaikka

Vilkas ja inspiroiva kohtaamispaikka vaatii muutakin kuin kansainvälistä designia, tyylikkäitä tauluja ja hyvää musiikkia. Tärkein elementti tunnelman luomisessa on ihmiset. Mielenkiintoisten ihmisten ympäröimänä tavallinenkin arki-ilta voi saada uusia ulottuvuuksia. Tämä on Living Roomin periaate.

Sinun olohuoneesi

Living Room on inspiroiva olohuone, jossa voit nauttia taiteesta, musiikista, designista ja ennen kaikkea muiden ihmisten seurasta. Haluamme, että tunnet olosi hotellissamme yhtä kotoisaksi kuin omassa olohuoneessasi.

Clarion Living Room toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Livingroom Baari

Perjantai-lauantai: 17.00 - 02.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.