Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tromssa, Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Skybar ja Living Room tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, joka tarjoaa ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa hotelliimme Clarion Hotel The Edge! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Jos tulet autolla, suosittelemme Fjellparkeringen-pysäköintialuetta, joka on noin sadan metrin päässä hotellista. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja pysäköinnistä ja pysäköintimaksuista.

Matkatavaroiden säilytyshuone

Hotellissamme on matkatavaroiden säilytyshuone, johon voit jättää laukkusi ennen ja jälkeen vierailun.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on maksuton langaton internet. Sisäänkirjautumiskoodin saat vastaanotosta, voit myös kirjautua sisään Nordic Choice Club -jäsennumerollasi. Helppoa ja nopeaa.

Kuntosali ja treeni

Haluatko treenata? Voit kuntoilla monella eri tapaa, niin sisällä kuin ulkonakin hotellin välittömässä läheisyydessä. Vieraamme voivat treenata ilmaiseksi Kom i Formin tiloissa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa. Ota yhteyttä hotellin vastaanottoon saadaksesi lisätietoja tästä.

Pesulapalvelu

Haluaisitko matkustaa vähemmällä matkatavaramäärällä? Ei hätää - meillä on pesulapalvelu hotellissamme. Jätä pyykkisi vastaanottoon ennen kello 08.30 ja saat sen puhtaana takaisin samana päivänä.

Arvotavaroiden säilytys

Useimmissa hotellihuoneissamme on tallelokero, jossa voit säilyttää arvotavaroitasi asuessasi hotellissamme. Myös vastaanotosta löytyy tallelokeroita.

Kopiointi

Tarvitsetko kopioita tärkeistä asiakirjoista? Autamme sinua mielellämme kongressivastaanotossa.

Nosta vierailusi seuraavalle tasolle

Juhlitko jotain erityistä tai haluatko vain saada tavallista ylellisemmän vierailun? Tilaa etukäteen jotain hyvää VIP-ruokalistastamme.

Myöhäinen uloskirjautuminen

Haluatko pitää huoneen hieman pidempään? Tarjoamme myöhäisen uloskirjautumisen lisämaksua vastaan, mikäli meillä on vapaita huoneita. Voit myös varata aikaisemman sisäänkirjautumisen.

Puuttuuko jotakin?

Unohditko jotakin pakatessasi? Ei huolta - vastaanotosta löytyy lähes kaikki tarvittava: hammasharja, hammastahna, partahöylä, partavaahto, shampoo, hoitoaine, vartalovoide, kenkävoide ja ompelusetti. Kaipaatko jotakin, mitä meillä ei ole varastossa? Autamme halutessasi sen hankkimisessa.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel The Edge on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varausten puhelimitse: +47 77 66 84 00 tai sähköpostitse: cl.theedge@choice.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Livingroom Baari

Maanantai - Lauantai: 15.00 - 00.00
Sunnuntai: 13.00 - 23.00

Keittiö on avoinna joka päivä klo 16.00 - 22.00.

SkyBaari

Torstai: 17.00 - 00.00
Perjantai - lauantai: 17.00 - 01.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.