Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Kitchen & Table -ravintola ja Living Room -olohuone tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, jossa on ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel The Edge avattiin toukokuussa vuonna 2014, ja se on Tromssan suurin kongressihotelli. Kitchen & Table -ravintolan ja Clarion Living Room -kohtaamispaikan ansiosta hotelli The Edge on Pohjoismaiden Pariisin uusi kulttuurinen kokoontumispaikka.

Ainutlaatuinen sijainti

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli Clarion Hotel The Edge erottuu kaupunkikuvasta innovatiivisella arkkitehtuurillaan, joka heijastuu veden pinnasta. Täällä voit ihastella revontulia, tutustua Tromssan kulttuurielämään ja ainutlaatuiseen pohjoisnorjalaiseen luontoon. Täältä voit lukea lisää Tromssasta. Hotellin toiminnassa tärkeää on ympäristöystävällisyys – se on rakennettu ympäristöluokassa A.

Mitä Clarion Hotel The Edge -hotellissa tapahtuu?

Järjestämme usein mielenkiintoisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyjä. Löydät ajankohtaisen ohjelmatarjonnan oikealla olevasta kalenterista.

Kongressi Tromssassa

Clarion Hotel The Edge -hotellissa on Tromssan suurin kokoushuone, jossa on tilaa jopa 1 000 henkilölle. Suurten tilojensa ja ihanteellisen sijaintinsa ansiosta hotelli on upea ja inspiroiva paikka kongresseille, kokouksille, kulttuuritapahtumille sekä muille erilaisille tilaisuuksille.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

New Yorkissa asuva huippukokki Marcus Samuelsson on luonut aivan uuden ravintolakonseptin yhteistyössä Clarionin kanssa. Ravintolan periaatteena on Fun Dining. Hotellissa Clarion Hotel The Edge arktiset raaka-aineet yhdistyvät Manhattanin makuihin – lyömätön yhdistelmä.

Tromssan skybar

Ylpeytemme sijaitsee 11. kerroksessa: Tromssan ainoa skybar. Tilat ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin. Viikonloppuina, jolloin skybar ei ole varattu yksityisiin tapahtumiin, ovat sekä Tromssan asukkaat että turistit tervetulleita nauttimaan maukkaista juomista, hyvästä musiikista ja upeasta näköalasta kaupungin kattojen yli.

Kuntoilu

Clarion Hotel The Edge -hotellin vieraana treenaat ilmaiseksi 24/7 SKY Fitness Tromsø -kuntosalilla, joka sijaitsee vain 30 sekunnin päässä hotellilta. SKY Fitness Tromsøn varustukseen kuuluvat huippumodernit treenilaitteet ja ikkunat, joista avautuu upea näkymä merta kohti.

Cash free

Clarion Hotel The Edge on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Kaigata 6 9008 Tromssa , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Tromssan lentokentältä, Langnes

Lentokenttäbussi pysäkille Prostneset tai Bussi numero 42 pysäkille Nerstranda.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Tromsø Taxi ja Dintaxi.
Tromsø Taxi: +47 776 03000
Dintaxi: +47 02045

Tietoja hotellista Clarion Hotel The Edge

Hotellihuoneiden määrä

290 kpl - 580 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

16 kpl - tilaa yli 1 000 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Tromssan lentokenttä, Langnes: 6,3 km, noin 9 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.