Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norja

  • Kuntosali ja lähikuva kuntoiluvälineistä, Quality Hotel Tønsbergissä
  • Kuntosali vapailla painoilla, pilates-palloilla ja juoksumatoilla, Quality Hotel Tønsbergissä

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norja

Quality Hotel Tønsberg on moderni perhe- ja konferenssihotelli, jonka uniikki arkkitehtuuri sulautuu kauniisti ainutlaatuiseen merelliseen ympäristöön. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Tønsberg on paljon enemmän kuin vain erinomainen kokoushotelli. Meillä viihtyvät myös hyvän ruuan ja juoman ystävät. Laadukkaat ja herkulliset makuelämykset ovat meille sydämen asia.

Brasserie X ja Bar X

Me rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa ja haluamme tarjota sinulle vain parasta. Hotellissamme toimii ravintola Brasserie X, jossa voit nauttia pelkistettyjä ja maukkaita aterioita, jotka valmistetaan alusta loppuun itse aina parhaista raaka-aineista. Brasserie X on hienostunut sekoitus pohjoismaista ruokakulttuuria ja ranskalaista brasseriekulttuuria, rennon tunnelman kera. Hotellimme viihtyisän ravintolan ja baarin muoto on tyylikkään kaarimainen ja katosta lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat ravintolavieraillemme valoa ja tunnelmaa. Ravintola ja baari sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Sekä Brasserie X ja Bar X hemmottelevat vieraitaan ainutlaatuisella panoraamanäkymällä yli meren, ja ruokaillessa on mukava seurata Tønsbergin sataman laivaliikennettä. Tervetuloa nauttimaan herkullisista makuelämyksistä merelliseen tunnelmaan.

Aamiainen

Hotellissamme voit nauttia herkullisesta aamiaisbuffetista, jossa on tarjolla runsaasti maittavia, terveellisiä ja ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja – kunnollinen hotelliaamiainen.

Ravintola Lindahl ja Foynstuene

Quality Hotel Tønsbergissa on useita viihtyisiä ravintoloita, joissa voi kokea niin kulinaristista nautintoja kuin rentoutua hyvän drinkin äärellä. Charmikkaaseen ravintola Lindahliin mahtuu jopa 220 vierasta. Foynstuene-ravintolaamme kutsutaan myös nimellä Sven Foyn, joka on tunnettu paikallinen valaanpyytäjä.

Virkistysosastomme ulkoilma-altaalla ja kuntosalilla

Hotellissamme on suuri rentoutumis- ja virkistysosasto, jossa voi esimerkiksi saunoa, ottaa aurinkoa ja uida ulkoilma-altaassa. Uima-allas on avoinna kesäsesongin aikaan, aina kesäkuusta lokakuun 10. päivään asti. Voit myös treenata hyvin varustellulla kuntosalillamme. Täältä voit lukea lisää palvelutarjonnastamme.

Ota yhteyttä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Lisätiedot ja kysymykset, ystävällisesti ota meihin yhteyttä puhelimitse +47 33 00 41 00 tai sähköpostitse q.tonsberg@choice.no

Aamiainen

Maanantai - Perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai - Sunnuntai: 08.00 - 11.00

Lounas

Maanantai - Lauantai: 12.00 - 14.00
Sunnuntai: -

À la carte päivällinen

Maanantai - Lauantai: 16.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Kattoterassi / uima-allas

Maanantai: 07.00 - 22.30
Tiistai: 07.00 - 22.30
Keskiviikko: 07.00 - 22.30
Torstai: 07.00 - 22.30
Perjantai: 07.00 - 22.30
Lauantai: 07.00 - 22.30
Sunnuntai: 07.00 - 22.30

(Avoinna 1. kesäkuuta – 30. syyskuuta)

Käytä huoneesi avainta päästäksesi sisään.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.