Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellihuone ja aamiainen alkaen 699,-

Vieraile festivaaleilla, käy konserteissa ja tutustu kaupunkien sykkeeseen sekä monipuoliseen kulttuuriin – Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa & Liettuassa.

Huone alkaen 699,- ja myöhäinen check-out sunnuntaisin

Otimme minibaarit pois huoneista, sillä meidän mielestämme on paljon hauskempaa, kun ihmiset tutustuvat toisiinsa barceptioneissamme. Meillä on check-in-automaatteja, sillä haluamme mieluummin keskustella kanssasi ja tarjota sinulle apua, jos vaikka haluat löytää kaupungin parhaan hampurilaisravintolan. Annamme sinulle sen, mitä tarvitset, ja skippaamme kaiken tarpeettoman! Kun puhutaan aamiaisesta, olemme sitä mieltä, että jokainen vieraamme ansaitsee hyvän startin päivään – terveellisen boostin, joka antaa keholle sen tarvitseman energian edellisen päivän seikkailujen jälkeen. Hyvää keholle, hyvää mielelle ja hyvää maapallolle! Muistathan, että aamiainen ei sisälly hintaan Xpress-hotelleissamme, joissa voit sen sijaan ostaa aamiaispussukan ‘to-go’.

 

VARAA NYT

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.