Tavallista parempi aamiaisbuffetti, kansainvälisiä makuja Kitchen & Table -ravintolassa sekä hyviä juomia Kitchen & Table -baarissa.
Aamiainen
Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, josta löytyy sekä lämpimiä että kylmiä annoksia, ja useita ekologisia sekä allergiaystävällisiä vaihtoehtoja.
Ravintola Kitchen & Table
Monikulttuurinen sekoitus ihmisiä, elämäntyylejä ja ruokaa ovat niitä asioita, jotka tekevät Manhattanista loistavan. Ruotsalainen mestarikokki, Marcus Samuelsson, tuli tunnetuksi tuodessaan Manhattanin makumaailman skandinaaviseen pöytään paikallisia raaka-aineita käyttäen. Norjan ensimmäinen Kitchen & Table avattiin meillä Clarion Hotel Stavangerissa 02.08.2013. Lue lisää Kitchen & Table -ravintolakonseptistamme täältä.
Kitchen & Table Bar
Ravintolan yhteydestä löytyy Kitchen & Table Bar. Täällä voit nauttia klassisen kuohuvan, lasin punaviiniä tai vaikka norjalaista vehnäolutta.