Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norja

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norja

Clarion Hotel Stavanger on persoonallinen hotelli keskellä Stavangerin kulttuuria ja viihdettä. Hotellilta avautuu uskomaton vuonomaisema ja se on oikea paikka sinulle, joka etsit tavallisesta poikkeavaa hotellikokemusta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluamme, että hotellimme on eläväinen kohtaamispaikka, joka herättää uteliaisuutesi ja tarjoaa uusia kokemuksia. Me luomme uusia, eläväisiä kohtaamispaikkoja, jotka tuovat kaupungin sykkeen hotellin neljän seinän sisälle.

Eläväinen kohtaamispaikka

Eläväinen kohtaamispaikka ei perustu maailmankuuluun designiin, kauniisiin tauluihin tai edes parhaaseen musiikkiin. Eläväinen kohtaamispaikka rakentuu ihmisistä. Ihmiset luovat tunnelman ja tunteen siitä, että normaalikin arkipäivä voi sisältää jotain loistavaa. Tähän me tähtäämme Living Room -konseptillamme.

Mitä Living Roomissa tapahtuu?

Teemme yhteistyötä monien jännittävien tahojen kanssa. Yhdessä heidän kanssaan meillä on monia suunnitelmia tulevalle vuodelle, kuten esimerkiksi viininmaistelua, sushikurssi, livemusiikkia sekä tietovisoja. Valtaosa tapahtumista on maksuttomia – tavoitteemme on, että tunnet olosi meillä kotoisaksi. Tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.378.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.