Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Talviaiheinen illallinen, hotelli ja aamiainen

Talvi on pitkä, joten sinulla on runsaasti aikaa lähteä ihanalle viikonloppumatkalle! Varaa kolmen ruokalajin illallinen yöpymisineen ja aamiaisineen jossakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

 • Vierailun ajankohta:

  5 tammi 2023 - 16 huhti 2023

 • Varattavissa:

  20 marras 2022 - 14 huhti 2023

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Peruutettavissa ja muutettavissa klo 16:00 asti saapumispäivänä.

  Koskee kaikkia viikonloppuja, torstaista sunnuntaihin.

3 ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Etsitkö täydellistä lahjaa kumppanillesi, mukavaa elämystä parhaan ystäväsi kanssa tai haluatko viettää ihanaa laatuaikaa perheen kesken?

Varaa taianomainen ilta talven varalle – sisältäen ylellisen illallisen ja hotelliyöpymisen todella hyvään pakettihintaan. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan, sillä mitäpä hotelliyöpyminen olisi ilman sitä?

Psst! Haluatko todella ainutlaatuisen illalliselämyksen tänä talvena? Varaa illallispaketti Icehoteliin tai Yasuragiin.

Tarjous on voimassa joka viikonloppu, torstaista sunnuntaihin, ja koskee yöpymisiä 16. huhtikuuta 2023 saakka. Varaa viimeistään 14. huhtikuuta!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle hengelle, varauksestasi riippuen. Jos matkustat lasten kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin, jossa aiotte yöpyä, varataksesi illallisen myös heille. Tästä veloitetaan lisämaksu. Valitettavasti emme voi taata uutta menua toiseksi illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 16. huhtikuuta 2023. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16:00 asti. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.