Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Son Spa

Son,  Norja

Moderni ja näyttävä Son Spa on yksi Norjan suurimmista Spa-hotelleista. Hotellimme sijaitsee meren äärellä, kävelymatkan päässä keskustasta, ja tarjoaa täydelliset puitteet niin lomanviettoon kuin kokouksiin. Me olemme käteisetön hotelli.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Sisällä, ulkona, vedessä, maalla – Son tarjoaa monipuolista tekemistä ja kokemista jokaiseen makuun.

Kurssi- ja kokousaktiviteetit

Hotellimme asiantunteva henkilökunta auttaa sinua kurssin tai kokouksen suunnittelussa ja toteuttamisessa, alusta loppuun. Erilaiset hauskat ja haasteelliset aktiviteetit tuovat kokouspäivään uutta energiaa ja motivaatioita. Tarjoamme kattavan valikoiman niin sisä- kuin ulkoaktiviteetteja, aina harmonisesta spa-hetkestä inspiroivaan ruoanvalmistuskurssiin. Miltä kuulostaisi vene- ja kalastusretki kauniissa saaristossa, raikkaassa meri-ilmassa? Kysy eri aktiviteettimahdollisuuksista meiltä – me tunnemme Sonin kuin omat taskumme.

Son kaupunkina

Son on vanha kaupunki, jonka juuret ulottuvat aina 1300-luvulle asti. 1500–1800-luvulla Oslonvuonon varrella sijaitseva Son oli keskeisen sijaintinsa vuoksi tärkeä satama ja täältä löytyy myös vuonon syvin luonnonsatama. 1900-luvulla Sonista tuli merkittävä taidekaupunki, mikä näkyy edelleen tänä päivänä katukuvassa kaupungin monien taidegallerioiden ja ateljeiden muodossa. Myös vanha Son on kauniisti edustettuna kaupungin charmikkailla kujilla, kauniine puutaloineen. Kaupungin pienvenesatama on tänä päivänä yksi Norjan suosituimmista, lisäksi alueella voi ihastella hyvin säilyneitä pursia ja historiallisia rakennuksia. Son sijaitsee mukavasti vajaan tunnin automatkan päässä Oslosta etelään.

Patikointipolut

Sonissa on erinomaiset vaellusmaastot ja voit viettää mukavan päiväretken vaihtelevassa maastossa patikoiden, aina kumpuilevasta maastosta rantamaisemaan ja kohti Mossia, josta rannikkopolku jatkuu etelään päin. Vaellusretket ovat hyvin suosittuja ja ne ovat yksinkertainen ja mukava tapa tutustua alueen ainutlaatuiseen luontoon. Kysy meiltä, kerromme mielellämme vinkkejä parhaisiin kävelyreitteihin.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-64 98 48 00 tai sähköpostitse osoitteessa son.booking@choice.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.