Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norja

Quality Airport Hotel Stavanger on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee keskellä maaseudun idylliä, lähellä Stavangerin lentokenttää, Solaa. Hotelliin mahtuu 950 henkilöä ja hotellista ravintolakonsepti Brasserie X. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Stavanger on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee lähellä Stavangerin lentokenttää, Solaa. Alueen ainoana kokoushotellina meillä on paljon kokemusta kaikenlaisten tapahtumien järjestämisestä. Olemme lisäksi juuri avanneet ovet ainutlaatuiseen Brasserie X -ravintolakonseptiimme. Tervetuloa!

Sijainti

Hotellin keskeinen sijainti suhteessa Stavangerin lentokenttään ja Stavangerin kaupunkiin, sen ympäristöineen, tekee siitä itsestään selvän vaihtoehdon sekä kokouksille että rentouttavalle viikonlopulle. Täällä on paljon nähtävää ja koettavaa, muun muassa hieno Solan ranta, Flyghistoriska Museet (Lentohistoriallinen museo), Arkeologiska Museet (Arkeologinen museo), Solstrandenin golfkerho ja Viking Stadion. Täältä voit lukea lisää Solasta ja Stavangerista.

Brasserie X

Hiljattain avatussa Brasserie X -ravintolakonseptissamme kokkimme suunnittelevat kausi-inspiroituja menuja ja ruokalajeja. Mukava sekoitus, johon kuuluvat ranskalainen brasserie ja pohjoismaiset herkut.

Kokous meillä

Quality Hotel Stavangerin kokoustilat koostuvat 19 kokoushuoneesta, joissa on tilaa 950 henkilölle. Kaikissa huoneissa on uusinta teknologiaa, mitä tulee valoon, ääneen ja ilmaan. Innostunut ja ratkaisuihin suuntautunut henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa suunnittelussa ja logistiikassa, joten sinä voit keskittyä sisältöön.

Terveys ja ruoka

Vaativan kokouksen jälkeen voit palauttaa energiaasi hyvinvointistudiossamme tai nauttia hyvästä ateriasta ravintolassa, baareineen ja salonkeineen. Ravintolassa on valoisa ja rento ilmapiiri sekä panoraamanäköala lentokentälle, mikä antaa ainutlaatuiset puutteet aterialle. Ravintolan innostunut henkilökunta voi myös auttaa sinua järjestämään tapahtumia, kuten häitä, juhlapäivällisiä ja teemajuhlia.

Cash free

Quality Airport Hotel Stavanger on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 51 94 20 00
  • Faksi: +47 51 94 20 50
  • Sähköposti q.stavanger@choice.no
  • Yritystunnus: 971 166 053
  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussi lähtee joka viidestoista minuutti Sola Lufthavnin saapumisaulan luota.

Bussi

Bussi 42 kulkee 2 kertaa tunnissa Sola Lufthavnin saapumisaulan luota.

Taksi

Suosittelemme yritystä Sola Taxi, puh. +47 51 65 04 44.

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Stavanger

Hotellihuoneiden määrä

273 kpl – 394 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

19 kpl – tilaa yli 950 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 1,2 km, 20 minuutin kävelymatka.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Linja-autopysäkki Quality Airport Hotel: 50 m

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.