Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norja

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norja

Quality Hotel Olavsgaard on kongressihotelli, joka sijaitsee Oslon ja Gardermoenin välissä. Hotellin sijainti sekä kokoustilat tekevät siitä luonnollisen kohtaamispaikan pitkänkin matkan päästä tuleville vieraille. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Päivän tärkein ateria! Nauti antoisasta aamiaisbuffetistamme – meiltä löytyy jopa herkullisia ekologisia vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 08.00 - 10.30 

Tiloillamme on poikkeavat aukioloajat kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Kuntosali

Quality Hotel Olavsgaardista löytyy kuntosali, joka on varustettu juoksumatolla, monitoimilaitteella sekä kuntopyörällä. Hotellilta voi lainata polkupyörän ja kypärän – maksutta – jos kaipaat ulkoilmaan. Meiltä löytyy myös karttoja, joista löytyy eripituisia pyöräilylenkkejä. Vaikka olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, on luonto silti aivan kulman takana.

Aukioloajat

Joka päivä: 05.00 - 23.00 

Tiloillamme on poikkeavat aukioloajat kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Pysäköinti

Tarjoamme vieraillemme maksuttoman pysäköinnin. Meillä on suuri määrä pysäköintipaikkoja hotellin edustalla, eikä sinun tarvitse huolehtia pysäköintilipuista. Meiltä löytyy myös esteettömiä pysäköintipaikkoja sekä valikoima paikkoja sähköautoille.

Pesulapalvelu

Onko tarvetta pyykätä? Me tarjoamme pesulapalvelun. Kun jätät pyykkisi vastaanottoon ennen klo. 08.30, saat ne pestyinä takaisin saman päivän aikana. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää. Jos peset pyykkisi mieluummin omin käsin, ovat pyykinpesukoneemme sekä kuivausrumpumme käytössäsi. Vastaanotosta voi ostaa pyykinpesu- ja huuhteluainetta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaan matkalle! Lemmikit ovat tervetulleita meille Quality Hotel Olavsgaardiin 250 kruunun (NOK) maksua vastaan, vierailua kohden. Mainitsethan lemmikistäsi varauksen yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla mahdollisella tavalla!

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Nordic Choice Club -jäsennumeroaan käyttämällä.

Muut palvelut

 • Pyöräilyreitit
 • Juoksureitit
 • Ulkopysäköinti
 • TV
 • Kongressikeskus
 • Popcorn-kone
 • Pehmytjäätelökone
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Ravintola
 • Savuton hotelli
 • Baari
 • Kahvila

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.