Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Meillä kaikilla on oma tapamme rentoutua. Hotellistamme löydät mahdollisuuden rentoutumiseen – niin ylellisen hieronnan parissa kuin tehotreenissä juoksumatolla. Tervetuloa!

Velvet Spa

On olemassa vain muutamia asioita, jotka ovat rentouttavampia kuin ylellinen hieronta pitkän päivän jälkeen. Nauti tunnelmasta ja hemmotteluhetkestä täysin siemauksin. Uskallamme väittää, että nukkumattia ei kauan tarvitse odotella.

100 erilaista hoitoa

Velvet Spa sijaitsee Superland-aktiviteettikeskuksessa ja käsittää yhdeksän viihtyisää hoitohuonetta. Spa- ja kauneushoitomenumme tarjoaa yli 100 erilaista elämyksellistä ja tuloksellista hoitoa, joiden joukosta voit valita omasi.

Rituaaleja maailmalta

Ensimmäisenä Spana Norjassa tarjoamme Velvet Spa -konseptin – "World beauty rituals" – joka tarkoittaa sitä, että olemme koonneet yhteen parhaat hieronta- ja hyvinvointirituaalit maailmalta. Nämä rituaalit edustavat maansa kulttuuria ja perinteitä, ja sekä tuotteet että hoidot peilaavat kunkin alueen paikallisia luonnonvaroja.

Rentoutumista Badeland-vesipuistossa

Badeland-vesipuistossa on oma rentoutumisosasto, jossa sinulla on mahdollisuus yksin tai yhdessä lähimmäisesi, tai alle kolmevuotiaan lapsesi, kanssa viettää rentouttava hetki rauhallisessa ympäristössä.

Family Sports Club

Ylimääräistä energiaa? Modernilla kuntosalillamme, Family Sports Club-kuntokeskuksessa, sinulla on mahdollisuus treenata monipuolisilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalin käyttö on sinulle hotellimme vieraana maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä vastaanottoon: velvet@velvetspa.no /  Puhelin: +47 69 10 14 10 

Aukioloajat Velvet Spa

Maanantai: 10.00 - 20.00
Tiistai - torstai: 10.00 - 20.00
Perjantai: 10.00 - 18.00
Lauantai: 10.00 - 16.00
Sunnuntai: Suljettu 

Velvet Spa -hoidot

Tilaa hoito Velvet Spassa

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.