Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hyvä ruoka on olennainen osa onnistunutta hotellielämystä ja se antaa energiaa ja jaksamista päivään – niin isoille kuin pienillekin. Monipuolisista menuistamme jokainen löytää oman suosikkinsa.

Aamiainen ja lasten buffetti

Aamiainen on paras aloitus päivälle. Hotellimme aamiaisbuffetti sisältää monia herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja aamiaislautasellesi. Saisiko olla vastapaistettu vohveli tai toiveiden mukaan valmistettu munakas? Aamiaisbuffettimme sisältää runsaan valikoiman sekä lämpimiä että kylmiä ruokia, mysliä, leipää, kahvia ja teetä, vihanneksia, hedelmiä ja marmeladeja, sekä hyvän valikoiman ekologisia vaihtoehtoja. Lapsille meillä on tarjolla oma lasten buffetti sekä aamiaisella että illallisella. Aamiaisella lapset voivat syödä esimerkiksi mysliä leikkiautosta – hauskaa, eikö totta?

Brasserie X

Ravintolakonsepti Brasserie X perustuu hyviin, yksinkertaisiin ja maukkaisiin aterioihin, jotka on valmistettu alusta alkaen itse. Täällä pohjoismaiset ruokaperinteet kohtaavat ranskalaiset brasserie-perinteet rennolla otteella. Hotellin epämuodollinen, tyyliltään pohjoismainen ravintola luo rauhallisen ja miellyttävän ilmapiirin.

Illallinen

Østfoldstuene-ravintolassamme pidämme huolen siitä, että ruoka on huolella valmistettua, terveellistä ja herkullista. Täällä tarjoilemme sekä kotiruokaa että kolmen ruokalajin illallisen. Lisäksi meillä on juhlamenu erityisiin tilaisuuksiin. Kokousvieraillamme tarjoilemme päivän kolmen ruokalajin illallisen, joka on myös räätälöitävissä toiveiden mukaan. Ravintolamme à la carte -menu on ehdottomasti myös maistamisen arvoinen.

Lasten menu

Lapset ovat sydämellisesti tervetulleita hotelliimme ja me tarjoamme heille luonnollisesti myös erityisen menun. Lisäksi useimpina viikonloppuina lapsille on tarjolla oma lasten buffetti.

Bar Nittende

Viihtyisä Nittende-baarimme on täydellinen paikka päättää illallinen hyvän drinkin tai viinilasillisen parissa. Salongistamme sinulla on näkymät Badeland-vesipuistoon.

Aukioloajat Brasserie X

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Lounas / pienet ruoka-annokset

Maanantai - Sunnuntai: 12.00 - 16.00

Illallinen

Maanantai - Perjantai: 18.00 - 22.00 
Lauantai: 17.30 - 21.30

Bar X

Perjentai - lauantai: 17.00 - 24.00

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 69 10 15 55 tai sähköpostitse osoitteessa  q.sarpsborg@choice.no / booking.sarpsborg@choice.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.