Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Sarpsborg, Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Täällä sinua odottavat mm. upea vesipuisto, leikkimaa, minigolf, kiipeilyrata ja lasten labyrintti. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Sarpsborg

Superland-aktiviteettikeskuksessa on uimakoulu lapsille (alle 10-vuotiaille), uimaopettajat kuuluvat Norjan Uintiliittoon. Voidaksemme tarjota lapselle parhaiten sopivan kurssitason, kerrothan meille hänen tämänhetkisen uintitason ilmoittautumisen yhteydessä.

Vauvauinti – lapset 3kk–2 vuotta

Vauvauinti on vesiaktiviteetti, jossa lapsen vanhemmat ovat aktiivisesti mukana uima-altaassa. Vauvauinti on niin kutsuttu leikkiaktiviteetti, joka keskittyy uuden perheenjäsenen ja vanhempien läheiseen kontaktiin. Vauvauinnin aikana lapsen vanhemmilla on vastuu lapsestaan, ja aktiviteetti tapahtuu lapsen ehdoilla. Ohjaaja antaa neuvoja ja opastusta. Lapsi oppii tuntemaan olonsa turvalliseksi vedessä.
Hyviä vinkkejä ensimmäiselle kerralle: Väsynyt ja nälkäinen vauva ei jaksa olla hyvällä tuulella, joten suunnittele etukäteen vauvan syöttäminen ja nukuttaminen ennen vauvauintiin saapumista. Vauvalla tulee olla uima-altaassa yllään uintivaippa. Anna lapselle aikaa totutella uimahalliympäristöön. Kehokontakti on paras tapa luoda turvallisuuden tunnetta. Uinnin jälkeen kiedo lapsi kylpypyyhkeeseen ja muista huuhdella kunnolla kloorivesi lapsen iholta. Uinnin ja peseytymisen jälkeen lapsen iho on hyvä voidella kosteusvoiteella.
Vauvauinnin voi periaatteessa aloittaa heti syntymän jälkeen, mutta meidän vauvauinnissamme lapsen on oltava vähintään kahdeksan viikon ikäinen. Järjestämme kursseja vauvauintiin kolme kertaa vuodessa. Tervetuloa!

Pienten lasten uintikurssi – lapset 2–4 vuotta

Pienten lasten uintikurssien päällimmäinen tarkoitus ei ole opettaa lapselle erilaisia uintitekniikoita tai uintityylejä. Kurssilla lapset totuttelevat vedessä olemiseen – omaan tahtiin ja lapselle itselleen parhaiten sopivalla tekniikalla.
Pienten lasten uintikurssi on ennen kaikkea aktiviteetti lasten ehdoilla. Tärkeintä on, että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi vedessä. Leikin, sukelluksen, hyppyjen ja uinnin kautta lapset totuttelevat veteen, ja aktiviteettien pitäisi olla lapselle hauska kokemus. Kurssi on jatkoa vauvauinnille, joka on tarkoitettu 2 ikävuoteen asti, mutta vauvauintiin osallistuminen ennen kurssia ei ole pakollista. Tällä kurssilla keskitymme leikkiin, lauluun ja harjoituksiin, samalla kun vanhemmat ovat itse entistä vähemmän mukana aktiviteeteissa.

Supersukeltaja – lapset 4–6 vuotta

Supersukeltaja on kurssi 4–6-vuotiaille lapsille. Jaamme myös lapset kahteen eri ryhmään – ne, jotka pitävät vedessä olemisesta – ja ne, jotka hieman pelkäävät vettä. On tärkeää, että lapsesi osallistuu kurssilla oikeantasoiseen ryhmään.

Superuimari – lapset 6–10 vuotta

Tämä kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka ovat osallistuneet johonkin edellisistä kursseistamme ja osaavat kellua. Jos lapsesi ei ole aikaisemmin osallistunut kursseillemme, olette tervetulleita keskustelemaan kanssamme lapsen uintitasosta ja siitä, mille kurssille lapsen olisi hyvä osallistua. Superuimari-kurssi järjestetään 25-metrin uima-altaassa, ja on tärkeää, että lapsi osaa kellua tai että hän on juuri oppimassa kellumaan.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.540.341.000 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.