Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tarjoaa ainutlaatuisia makuelämyksiä kaikkiin tilaisuuksiin. Ravintolassamme tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Baarissa voit puolestaan nauttia kupillisen kahvia kokoustauolla tai drinkin kollegoiden kanssa ennen illallista.

Ravintola

Ravintolamme on jaettu pääruokailutilaan ja yhteen pienempään huoneeseen. Ravintolassamme on tilaa yhteensä jopa 420 vieraalle. Tarjoilemamme ruoka-annokset valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, joista useat ovat ekologisia.

À la Carte

Tervetuloa à la carte -ravintolaamme! Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä ja raikkaista juomista. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 17.30 - 22.30.

Aamiainen

Hotellimme aamiainen on luokiteltu yhdeksi Norjan parhaimmista aamiaisista – se on useaan kertaan palkittu valtakunnallisessa Twinings Best Breakfast -kilpailussa. Tarjoamme lisäksi suppeamman Catch & Grab -aamiaisbuffetin, jo klo 05.00 alkaen. Täydellistä sinulle, joka matkustat aikaisella lennolla OsloGardermoenin lentoasemalta.

Illallinen

Romanttinen illallinen kahdelle tai suuri illallisjuhla 1 000 kollegalle? Hotellissamme voit toteuttaa molemmat vaihtoehdot. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa ja jäårjestelyissä, oli kyseessä sitten kokousillallinen, häät, rippijuhlat tai muu tapahtuma. Tervetuloa!

Baari

Hotellimme baarissa voit nauttia kahvihetkestä kollegoiden kanssa kokouksien välissä, rentoutua hyvän drinkin parissa ennen illallista, tai nauttia illalla livemusiikista. Kokeneet baarimikkomme loihtivat trendikkäät drinkit ja cocktailit, huurteiset oluet sekä aperitiivit. Baaristamme voit tilata myös naposteltavaa ja pienempiä ruoka-annoksista.

Palmuöljytöntä ruokaa

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on palmuöljytön ravintola: Emme käytä lainkaan palmuöljyä sisältäviä elintarvikkeita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasviöljyistä, jonka tuotanto vahingoittaa sademetsiä ja on sen vuoksi haitallinen eläinkunnalle ja ilmastolle. Clarion Hotel on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on luopunut kokonaan palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden käytöstä.

Varaa pöytä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi pöydän puhelimitse +47 63 94 94 94 tai sähköpostitse cl.oslo.airport@choice.no.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 06.30 - 10.30

Avaamme ravintolamme jo klo 05.00 kaikille aamuvirkuille. Jos olet lähdössä liikkeelle todella aikaisin, voit tilata aamiaisen etukäteen mukaasi; Catch & Grab

Päivällinen

Maanantai - sunnuntai: 17.30 - 22.30

Baari

Maanantai - lauantai: 17.00 - 01.00 
Sunnuntai: 17.30 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.