Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Kuntosali ja rentoutumisoasto

Miltä kuulostaisi treenit ennen aamiaista tai rentouttava saunahetki pitkän päivän päätteeksi? Tervetuloa Clarion Hotel & Congress Oslo Airportin kuntosalille ja rentoutumisosastolle.

Kuntosali

Hotellissamme on moderni kuntosali, jossa voit treenata sekä vapailla painoilla että laadukkailla Technogym-kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on myös joogamattoja.

Tarjoamme kuntosalillamme myös ryhmäliikuntaa SatsElixian PT:n vetämänä tiistaisin klo 16.00-17.00, ja lisäksi aamulenkin joka torstai klo 06.45 alkaen (kokoontuminen The Quben ulkopuolella).

Rentoutumisosasto

Hotellimme rentoutumisosastolla voit nauttia perinteisen ja höyrysaunan lämmöstä. Rankan treenin jälkeen voit viilentyä jääsuihkussa. Rentoutumisosastolla on pukuhuoneet lukollisilla kaapeilla ja lainapyyhkeitä.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Maanantai - Sunnunta: 10.30 - 22.00 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.