Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

17 000 neliömetriä, 1 400 vuodetta, mahdollisuus 4 500 henkilön illallistarjoiluun ja tilat jopa 8 000 vieraalle – Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan parhaista kokoushotelleista.

Kongressikeskus The Qube

Hotellimme kongressikeskus The Qube avasi ovensa 2014. Keskuksessa on modernit, joustavat kokoustilat ja kongressihallit. The Qube on kooltaan 13 000 neliömetriä, ja sieltä on suora kulkuyhteys hotellille.

Juhlaillallinen, messu, kick-off tai kongressi?

Hotellissamme on yli 40 erilaista tilaa, joissa on tilaa 360 - 8 000 henkilölle. Joustavat tilat voi jakaa myös pienempiin huoneisiin, 60 - 2 000 henkilölle. Suurimmat tilat sopivat erinomaisesti suurempiin tapahtumiin, kuten jouluillallisiin, kick-off-tilaisuuksiin, yritysjuhliin tai juhlaillallisiin. Pienemmät tilat puolestaan ovat täydelliset esimerkiksi rippi- ja hääjuhliin, kastetilaisuuteen tai vuosipäivän viettoon.

Illallinen 4 500 vieraalle

Ruoka- ja juomatarjoilu on tärkeä osa kaikkia tapahtumia. Meillä voit järjestää illallistilaisuuden jopa 4 500 vieraalle. Vaihtoehtoja on useita: à la carte, juhlabuffet tai elegantti juhlaillallinen. Räätälöimme ateriat toivomustenne mukaan. Ruoka-annokset valmistetaan aina korkealaatuisista ja terveellisistä raaka-aineista, ilman palmuöljyä.

Kastetilaisuus, häät, syntymäpäivät tai muu juhla?

Hotellissamme on yli 40 joustavaa erikokoista tilaa ja viihtyisä ravintola. Järjestämme yksityistilaisuuksia ainutlaatuisilla makuelämyksillä ja hienovaraisilla yksityiskohdilla. Tarjoamme lisäksi yöpymismahdollisuudet Oslon Gardemoenin lentokentän läheisyydessä, joten vieraiden on helppo saapua paikalle. Hotellimme on täydellinen valinta ikimuistoisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen.

Pysäköinti

Kongressisalista on suora yhteys Clarion Hotelliimme, ja vieressä sijaitsee myös Comfort Hotel Runway. Nämä kaksi hotellia tarjoavat yhteensä 732 huonetta ja yöpymismahdollisuudet jopa 1 400 vieraalle. Hotellissamme on 700 pysäköintipaikkaa. Lähellä sijaitsevassa Dalen Parkering -pysäköintihallissa on jopa 3 000 pysäköintipaikkaa lisää.

Varustelu

Kaikki kongressi- ja kokoustilamme on varustettu modernilla tekniikalla. Järjestämme tarvittaessa teknisen avustajan tilaisuuteen. Osassa tiloistamme on myös näyttämö, puhujakoroke ja äänentoistolaitteet.

Suunnittelu ja toteutus

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä. Yhdessä luomme onnistuneen ja ikimuistoisen tapahtuman.

Kapasiteetti

Alla tapahtumatilojemme enimmäiskapsiteetit.

Juhlasali

Pyöreät pöydät: 720 henkilöä
Pitkät pöydät: 1000 henkilöä

Ravintola

Pitkät pöydät: 500 henkilöä

Kongressikeskus The Qube

Koko: 13 000 neliömetriä
Näyttelytila: 6 000 neliömetriä
Lobby/aula: 1 200 neliömetriä
Elokuvateatterimainen istuinjärjestely: 5 000 henkilöä
Luokkahuonemainen istuinjärjestely: 4 000 henkilöä
Pyöreät pöydät: 3 500 henkilöä
Pitkät pöydät: 4 500 henkilöä
Illallisjärjestelyt jopa 4500 vieraalle

Varaa tapahtuma

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 63 94 94 94 tai sähköpostitse osoitteessa booking.oslo.airport@choice.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.