Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on täydellinen valinta kokoushotelliksi. Erinomainen sijainti Oslon Gardermoenin lentokentän läheisyydessä tarjoaa loistavat puitteet niin suurien kongressien, kokousten kuin juhlaillallistenkin järjestämiseen. Meillä järjestät myös jouluillalliset, yrityksen kickoff-tilaisuudet ja muut tapahtumat. Tarjoamme 40 joustavaa ja modernia kokoushuonetta, sekä erillisen kongressikeskuksen.

THE QUBE

Clarion Hotel & Congress Oslo Airportissa on 17 000 neliömetrin kongressikeskus, jossa on tilaa 8 000 kokousvieraalle ja 4 500 illallisvieraalle. THE QUBE sopii täydellisesti suurten kongressien, messujen, kokouksien, konserttien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kongressikeskuksessa on huippumodernit ja toimivat tilat, sekä inspiroiva kansainvälinen tunnelma.

Yöpymismahdollisuudet 1 400 vieraalle

Kongressisalista on suora yhteys hotelliimme, ja vieressä sijaitsee myös Comfort Hotel Runway. Nämä kaksi hotellia tarjoavat yhteensä 732 huonetta ja yöpymismahdollisuudet jopa 1 400 vieraalle. Lisää vuodepaikkoja on saatavana yhteistyökumppaniemme kautta lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellissamme on 700 pysäköintipaikkaa. Lähellä sijaitsevassa Dalen Parkering -pysäköintihallissa on jopa 3 000 pysäköintipaikkaa lisää.

Gardermoen – täydellinen sijainti

Hotellimme huippumodernit kokoustilat, asiantunteva henkilökuntamme sekä erinomainen sijainti Oslon Gardermoenin lentokentän läheisyydessä luovat ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Joustavat tilat sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, ja henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään ikimuistoisen tapahtuman.

Kokoustilat

Clarion Hotel & Congress Oslo Airportissa on 45 joustavaa ja modernia kokoustilaa. Tilojemme enimmäiskapasiteetti on 8 000 henkilöä. Pienimpään kokoushuoneeseen mahtuu 10 osallistujaa ja suurimpaan 5000 osallistujaa.

Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa onnistunutta kokousta. Kattava ruoka- ja juomatarjoilu pitää energiatason korkealla ja tekee kokouspäivästä mielekkään. Voitte valita kokouspaketin kolmen eri vaihtoehdon väliltä: Basic, Some Extra ja Let's Go Crazy.

Varaa kokoushuoneita

Tiesitkö, että voit lähettää meille yksityiskohtaisen tiedustelun kokouksen varaamisesta? Tämän voit tehdä vierailemalla 'Kokoukset ja tapahtumat' -sivullamme.

Varaa kokous

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kokouksen puhelimitse +47 63 94 94 94 tai sähköpostitse booking.oslo.airport@choice.no.

Sales Managers

Bente I. Sollien
bente.sollien@choice.no

Monica Aspelund
monica.aspelund@choice.no

Petter Johan Sandven
petter.sandven@choice.no

Trude Paulsen
trude.paulsen@choice.no

Carsten Johannesen
Carsten.johannesen@choice.no

Kousha A. Saghavaz
kousha.saghavaz@choice.no

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.374.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.