Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

THE THIEF Oslo ,  Norja

THE THIEF

Oslo,  Norja

Pieni saari, loputon elämyksiä. Upea THE THIEF sijaitsee Oslon Tjuvholmenissa, Astrup Fearnley -museon vieressä ja tarjoaa mahdollisuuden paeta harmaata arkea. Hotellissamme on 114 huipputyylikästä ja uniikkia huonetta. Me olemme käteisetön hotelli.

THE THIEF 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

THIEF RESTAURANT on THE THIEFin sydän ja sielu. Se sijaitsee huippupaikalla Aker Bryggessä ja on sisustettu modernisti rentoon, teolliseen tyyliin. Täällä pääset nauttimaan pehmeästä musiikista ja ruokamenusta, joka tarjoaa sinulle globaalin mutta samalla skandinaavisen kokemuksen. 

Pohjoismaista ruokaa globaalilla twistillä

THIEF RESTAURANT -ravintolassa tarjoilemme pohjoismaisia raaka-aineita maailman eri kolkkien inspiroimina. Terveellistä, vastuullista ja täydellistä ruokaa, joka sopii kaikenlaisille ruoan ystäville. Sijaitsemme meren tuntumassa ja tarjoilemme päivän tuoreen saaliin. Menu sisältää myös paikallisia vihanneksia ja ekologista lihaa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.