Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

THE THIEF Oslo ,  Norja

THE THIEF

Oslo,  Norja

Pieni saari, loputon elämyksiä. Upea THE THIEF sijaitsee Oslon Tjuvholmenissa, Astrup Fearnley -museon vieressä ja tarjoaa mahdollisuuden paeta harmaata arkea. Hotellissamme on 114 huipputyylikästä ja uniikkia huonetta. Me olemme käteisetön hotelli.

THE THIEF 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

THIEF FOODBAR on THE THIEFin sydän ja sielu. Erinomainen sijainti Aker Bryggessä. Uusi, moderni sisustus rentoon, teolliseen tyyliin. Täällä pääset nauttimaan mukavasta musiikista ja ruokamenusta, joka antaa sinulle kansainvälisiä ja skandinaavisia makuelämyksiä.

THIEF FOODBARissa tarjoillaan kaikkea mahdollista – aina tyylikkäistä cocktaileista herkullisiin snackseihin ja fast foodiin.

Nauti sesongin parhaasta lihasta ja kalasta valmistetuista pääruoista, herkullisten lisukkeiden kera. Eikä tule myöskään unohtaa naurettavan maukkaita jälkiruokiamme, joihin sinun kannattaa tutustua kaikessa rauhassa. Tervetuloa THIEF FOODBARiin!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.