Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Ekspedisjonshallen

Ekspedisjonshallen on paikallinen brasserie-ravintolasi Frognerissa, ja tarjoilemme siellä koko päivän ajan. Nauti perinteisistä suosikeista Per Krohgin alkuperäisten freskojen äärellä, tee etätöitä liikkuvasta toimistostasi käsin ja tapaa ystäviäsi ja kollegoitasi aamiaisen, lounaan, brunssin tai illallisen ääressä. Ilmapiiri on kodikas ja rento. Ekspedisjonshallen täyttyy joka viikko oman house-bändimme soittamasta jazzista, jota täydentää vierailevat artistit. Ovemme ovat avoinna kaikille, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi!

To Søstre

To Søstressä voit nauttia kaupungin parhaasta Afternoon Teasta elegantissa miljöössä. Vihreät kasvit ja luonnonvalo toimivat puitteina tauolle arjesta. Uneksi itsesi sisustusuunnittelijoiden Asbjørnsen & Moes inspiroimalle seikkailulle Østenforin aurinkoon ja Vestenforin kuuhun nauttien juomasi GRECODECO:n ja William Edwardsin suunnittelemasta, yhteensopivasta teesetistä. Nimi To Søstre on peräisin Oslo Lysverkerin projektinimestä, jonka taustalla ovat arkkitehdit Bjercke & Eliassen.

Brittiläinen keittiöpäällikkömme Jonathan Howell on koonnut parhaat klassikot perinteistä Afternoon Teata varten ja lisännyt siihen hieman Sommerron omaa tuntua, joten se tunnetaan omana iltapäiväteenämme. Palkittu kondiittoritiimi Jared Jiann Lih Chuah ja Aziz Muhammad vastaavat menusta, ja se tarjoaa matkan suolaisesta makeaan: ensin voileipiä, skonsseja ja sitten makeita herkkuja  ja voit syödä kaiken sormilla. Menu vaihtelee vuodenaikojen ja kauden raaka-aineiden mukaan. Samppanjavaunussamme on tarjolla Les Cinq Filles'n parhainta aintia. Tarjoamme myös jännittävän tipsy tea -menun sekä suuren valikoiman alkoholittomia juomia.

Lumoava Steinway Grand Piano, yksi harvoista Norjassa, huolehtii rauhallisesta tunnelmasta tunnettujen kappaleiden tahtiin, joiden toteuttajana on oma musiikkikuraattorimme ja jazzpianistimme Maren Selvaag.

TAK

Sommerron yläkerroksessa sijaitsee TAK Oslo, palkitun kokin Frida Rongen pohjoismaalais-japanilainen ravintola. TAK Oslo on tukholmalaisen alkuperäisversionsa sisarravintola. Ruokalajeissa ilmenee Rongen ainutlaatuinen tyyli, jossa yhdistyy pohjoismaalainen ja japanilainen keittiö, ja se juhlii samalla Norjan parhainta antia sesongin mukaisten, paikallisten ja vastuullisten raaka-aineiden muodossa. Norjalaiset raaka-aineet valmistetaan japanilaisia menetelmiä käyttäen, ja samalla voit nauttia Osloa kohti avautuvasta upeasta näköalasta.

Izakaya

Izakaya on rento streetfood- ja cocktailbaari, jota pyörittää palkittu kokki Frida Ronge. Sen yläpuolella sijaitsee TAK Oslo. Izakaya sijaitsee hotellin seitsemännessä kerroksessa ja sieltä avautuu näköala Frogneria, Osloa, vuonoa ja maata kohti. Nauti lasillinen sakea, cocktail tai mocktail. Rentoudu pikkupurtavan merkeissä tai syö kunnon illallinen  kaikki miljöössä, jonka elegantti sisustus on New Yorkissa ja Lontoossa sijaitsevan studio GrecoDecon käsialaa.

Barramon

Barramon, joka löytyy myös Oslon Mathallenista, on perinteinen pintxos-baari, joka koostuu pienistä pöydistä ja ruokailupaikoista. Täällä saat nauttia aidoista pohjoisespanjalaisista Baskimaan herkuista. Pintxos on baskien tapaksia sisältäen herkullisia makuja pienten leivänpalojen päällä. Barramonissa on tarjolla runsas valikoima erilaisia Pintxos-tapaksia sekä espanjalaisia viinejä laseittain, joten tämä paikka tarjoaa hyvät puitteet Baskimaan kulttuurin ja kulinarististen elämysten epämuodolliselle ja viihtyisälle kohtaamiselle.

Plah & Ahaan

Plah & Ahaanin thaimaalainen ravintolakonsepti on kaksiosainen. Plah tarjoilee maistelumenun, kun taas Ahaan tarjoaa katuruokaa ja jaettavia annoksia. Autenttiset maut, suuri baari ja runsaasti tilaa vieraille – tämä thaimaalainen ravintola on uusi ja jännittävä vierailukohde Solli Plassilla.

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.