Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sommerro Oslo ,  Norja

Sommerro

Oslo,  Norja

Sommerro on koko kaupungille tarkoitettu paikka oleskelutiloineen, näyttämöineen ja kokoontumispaikkoineen sekä makuutiloilla kaikille halukkaille. Sommerro on paikka, jossa kaikki voivat tuntea olevansa kotonaan, ja samalla se on tauko arjesta.

Sommerro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kokous- ja tapahtumatilat

Krohgsalen, Borgfeldtstuen, Direktørkontoret, Munthe ja Styrerom ovat vain muutamia kokoustiloistamme. Kokoontukaa Sommerroon – syystä riippumatta!

Vestkantbadet

Yksi Oslon vanhimmista uimahalleista avattiin 1. syyskuuta 1932 ja se avautuu nyt uudestaan kunnostustöiden jälkeen. Täällä voit joko harrastaa kuntouintia tai uida muuten vain upeiden art deco -tyylisten sisustuselementtien ympäröimänä.

Ravintolat ja baarit

Meiltä löydät peräti 6 ravintolaa, jotka kaikki tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Voit tutustua täysin uusiin makuihin tai tilata uudestaan suosikkiannoksesi – ravintolamme ovat avoinna kaikille.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.