Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norja

Quality Hotel 33 on konferenssihotelli, joka tarjoaa 242 hotellihuonetta, 17 konferenssihuonetta, maksuttoman pysäköinnin ja Top Floor Restaurant & Bar ravintolan panoraama-näköalalla yli Oslon ja Oslonvuonon. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 33 hotelli tarjoaa täydelliset puitteet kongresseille, tapahtumiin ja illanviettoon. Laadukkaat raaka-aineet, lähituotanto ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja ja näkyvät myös ruoka-annoksissamme. Meillä nautit herkullisesta ruuasta ja hyvästä juomasta aamusta iltaan. Hotellimme ensimmäisessä kerroksessa olevassa ravintolassamme nautit runsaan aamiaisen, maukkaan lounaan ja elegantin illallisen. Ylimmässä kerroksessa puolestaan sijaitsee ravintolamme Top Floor Restaurant & Bar, joka on valmistettu kokonaan lasista ja josta eteesi avautuu fantastinen panoraamanäköala yli Oslon ja Oslonvuonon.

Aamiainen

Aamiaisbuffetistamme löydät useita herkullisia ja terveellisiä, allergiaystävällisiä ja ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja – kunnollinen hotelliaamiainen! Aamiainen tarjoillaan hotellimme ensimmäisessä kerroksessa.

Lounas

Välimerenmakuinen lounasbuffettimme notkuu erilaisista herkuista ja antaa todellisen makuelämyksen. Täältä löytyy jotain hyvää jokaiseen makuun.

Lähituotettua

Keittiömestarimme Christian Lindille tiimeineen sesongin puhtaat, tuoreet ja lähellä tuotetut raaka-aineet ovat sydämen asia. Kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun itse. Hotellissamme on myös oma kondiittori, joka loihtii suussa sulavia jälkiruokia ja leivonnaisia vieraidemme iloksi.

Top Floor Restaurant & Bar-ravintola

Quality Hotel 33 hotellin ylin kerros on valmistettu kokonaan lasista ja täällä sijaitsee hotellimme à la carte-ravintola ja baari, ainutlaatuisella panoraamanäköalalla yli Oslon ja Oslonvuonon. Tasokkaassa ravintolassamme voit nauttia niin keittiömestarin loihtimista hampurilaisista kuin kuuden ruokalajin maistiaismenusta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.