Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norja

Quality Hotel 33 on konferenssihotelli, joka tarjoaa 242 hotellihuonetta, 17 konferenssihuonetta, maksuttoman pysäköinnin ja Top Floor Restaurant & Bar ravintolan panoraama-näköalalla yli Oslon ja Oslonvuonon. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 33 -kongressihotellin käytävillä voit miltei tuntea historian tuulahduksen kasvoillasi. Hotellin design on vahvasti 60-luvun inspiroima musiikkeineen kaikkineen ja vanhan ajan charmin voi helposti aistia. Quality Hotel 33 -hotellissa hurmaava 60-luku sekä moderni taide yhdistyvät stimuloivaksi ympäristöksi kongresseille ja tapahtumille Oslon keskustan tuntumassa.

Tietoja hotellista

Quality Hotel 33 -hotellissa on 242 tyylikästä huonetta, joiden kokouskapasiteetti on jopa 980 vierasta ja ylimmän kerroksen ravintolassa valmistetaan herkullisia ruoka-annoksia. Top Floor -ravintolassa ja baarissa voit nauttia virkistävän drinkin ja ihailla Oslon panoraamanäkymiä. Tämä on hotelli, joka yhdistää 60-luvun muotoilun ytimen ja nykypäivän taiteen.

Sijainti

Hotellimme sijaitsee Ökernissa, josta on vain 11 minuutin matka metrolla Oslon keskustaan ja vain 35 minuutin matka bussilla Oslon Gardermoenin lentokentälle. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Cash free

Quality Hotel 33 on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Kulinaarisia kokemuksia

Quality Hotel 33 -hotellilla on korkeat tavoitteet tarjota parhaita ruokailukokemuksia. Top Floor -ravintolassa tarjoamme ainutlaatuisen panoraamanäkymän Oslon kaupunkiin ja Oslonvuonolle, jonne on ikkunat ravintolamme kaikilta puolilta. Täällä voit nauttia kaikesta baarimme keittiömestarin kotitekoisista burgereista aina 6 ruokalajin menuun à la carte -ravintolassamme. Kesäkauden ajaksi tunnetut keittiömestarit ovat koonneet herkullisen kesämenun sekä nuorille että vanhoille! Ravintolassamme hotellin ensimmäisessä kerroksessa tarjoillaan herkullisia aamiaisia, lounasta ja illallista jopa 350 hengelle.

Hotellin historia

Hotellille on tunnusomaista useiden aikakausien taideteokset, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen tasapainon nykyaikaisen ja historiallisen kulttuurin välillä. Kun arkkitehti Erling Viksjø (1910 - 1971) näki mestariteoksen luonnollisen betonin nousussa Økernin kaikessa julmassa loistossaan vuonna 1968, rakennuksen oli tarkoitus olla toimiva pääkonttori 4000 työntekijälle Standard Telefon- ja Cable -tehtaalla. Nykyään rakennus on kunnostettu kunnioittaen alkuperäistä tyyliä yhdistettynä uusiin ja moderneihin sisätiloihin. Hotellilla on mahdollisuus majoittaa monta vierasta kerrallaan ja soveltuu suuriin kongresseihin sekä pienempiin kokouksiin.

Kokoustilat kaikille tilaisuuksille

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota vieraille yhden pääkaupungin parhaista kursseista ja kongressihotelleista. Voimme auttaa sinua järjestämään kaiken suurista kongresseista pienempiin kokouksiin ja juhlallisiin tapahtumiin. Kongressiosastollamme on 17 huipputason kongressihuonetta, joiden kokonaiskapasiteetti on enintään 980 osallistujaa. 242 huonetta tarjoamme myös tilaisuuksia, joissa on tilaa jopa 578 henkilölle.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 23 19 33 33
  • Faksi: +47 23 19 33 34
  • Sähköposti q.hotel33@choice.no
  • Yritystunnus: 991 063 404
  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Metrolinja 5 Risløkkaniin.

Bussi

Bussi nro 67 Risløkke Alleénille.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Yhdysbussi F3 kohti Bekkestua/Røaa lähtee kolme kertaa tunnissa, jää pois pysäkillä Risløkke Alleén. Hotellin vieraana saat alennettuun hintaan kuljetuksen lentokenttäbussilla, joka kulkee hotellilta hotellille vain 140 kruunulla. Pyydä maksuseteli (voucher) vastaanotosta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen q.hotel33@choice.no.

Taksi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Quality Hotel 33

Hotellihuoneiden määrä

242 kpl – 578 vuodetta

Kokoustilojen määrä

17 kpl – tilaa 980 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 44 km, noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys Oslon päärautatieasemalta

10 km, noin 15 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Risløkka: noin 200 metriä
Bussipysäkki Risløkke Alleén: noin 200 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.