Problems with booking rooms and logging in

We are currently experiencing technical issues with logging in and booking rooms. We are working hard to solve the problem as quickly as possible. Please see choicehotels.com to book a room in the meantime.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

TYÖHUONE HOTELLISTA

Edelleen etätyössä ja kotitoimistossa on täyttä? Kaipaatko työpäivääsi täydellistä keskittymistä tai uutta inspiroivaa paikkaa? Meiltä saat hotellihuoneen toimistoksesi päivähuoneena! Nyt vain 49€/ päivä.

 • Vierailun ajankohta:

  16 elo 2021 - 31 joulu 2021

 • Varattavissa:

  16 elo 2021 - 31 joulu 2021

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 1 aikuinen

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Koskee enintään yhtä aikuista.

  Aamiainen ei sisälly hintaan.

  Käyttöaika: 07:00-19:00

  Saapumispäivä on päivä jolloin kirjaudut sisään uuteen toimistoosi.

Toimistohuone vain alkaen 49€

Toimistohuone alkaen 49 € päivässä. Olemme täällä sinua varten myös silloin kun tarvitset pelkkää työtilaa. Työskentele rauhassa puhtaassa ja tilavassa huoneessa, jossa kirjoituspöytä ja mukava nojatuoli. Ja tietenkin wifi sisältyy hintaan. Voit lisäksi upgreidata työpäiväsi ostamalla siihen vastaanotostamme sisäänkirjautumisen yhteydessä aamupalan 10€ ja/tai kuntosalin sekä saunan ja uinnin (vain Clarion Hotel Helsingissä) 15€. Täydellinen kombo energiseen työpäivään ja rentoutumiseen sen päätteeksi!

Näin se toimii:

Alla olevaan varausruutuun valitsemasi saapumispäivä on se päivä, jona kirjaudut työhuoneeseesi. 1 yö = 1 päivä, jolloin sinulla on pääsy työhuoneeseesi 7:00-19:00 välisenä aikana.

Etsi alla olevasta varauskentästä lähin hotellisi. Tarjous on voimassa yhdelle hengelle eikä se sisällä majoitusta.

Tervetuloa uuteen toimistoosi!

Ehdot

Koskee enintään yhtä henkilöä. Ylimääräisistä henkilöistä veloitetaan. Varaus tehdään omalla nimellä ja sisäänkirjautumisen yhteydessä on esitettävä henkilötodistus. Syötä yrityksesi nimi vasta kohtaan "toiveet", kun teet varausta. Tarjous koskee valittuja hotelleja ja sen voi peruuttaa saapumispäivään klo 9.00 asti. Pääset huoneeseen saapumispäivänä klo 7.00–19.00. Wifi ja kahvi sisältyvät hintaan. Aamiainen ei sisälly hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.