Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Christiania Teater Oslo ,  Norja

Hotel Christiania Teater

Oslo,  Norja

Hotel Christiania Teater sijaitsee Oslon keskustassa. Aker Brygge, Tjuvholmen, sekä lentokenttäjunan ja paikallisliikenteen Nationaltheatret-asema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme. Me olemme käteisetön hotelli.

Hotel Christiania Teater 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Gourmet-pizzaa

Hotellimme ravintolassa valmistuvat myös pizzat, mutta eivät mitkä tahansa pizzat, vaan gourmet-pizzat! Miltä kuulostaisi fenkolisalamipizza hillotuilla sienillä? Entä kinkkua, saksanpähkinää ja hunajasinappia sisältävä makuelämys? Mitkä tahansa täytteet valitsetkin, ymmärrät pian, miksi pizzamme on valittu useita kertoja Norjan parhaiksi!

Italialaista jäätelöä

Täydellisen italialaisen aterian kruunaa täydellinen italialainen jäätelö – makuina suolainen karamelli, kahvi, marsipaani, lakritsi ja vadelma – valitse oma suosikkisi ja nauti.

Tilat

Tyylikkäästi sisustetusta ravintolastamme on kaunis näköala Karl Johan -pääkadulle. Ravintolamme sielu ja inspiraationlähde on keittiömestarimme Ole Jonny Eikefjord, joka on mukana myös suositun Eik og Eik Annen etage -ravintolan taustajoukoissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.