Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norja

Tervetuloa Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetiin! Me olemme hotelli sinulle, joka haluat asua edullisesti, mutta keskellä Oslon parasta kaupunginosaa, Youngstorgetia. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Yhden ja kahden hengen Moderate-huoneemme ovat kooltaan kompakteja, mutta tehokkaasti suunniteltuja huoneita, jotka sopivat sinulle, joka haluat asua mahdollisimman yksinkertaisesti ja edullisesti. Näissä huoneissa on 140 cm leveä vuode ja oma kylpyhuone, jossa on suihku. Huoneet ovat kooltaan 10–12 neliömetriä. Kaikissa huoneissa on käytettävissä Wi-Fi ja HD-TV, josta näkyy valikoima norjalaisia ja kansainvälisiä kanavia.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Standard-huoneemme ovat kompakteja ja viihtyisiä huoneita, joissa on yhden hengen vuode ja suihkullinen kylpyhuone. Huoneet sopivat yhdelle henkilölle. Kaikissa yhden hengen huoneissa on käytettävissä Wi-Fi ja huoneet on varusteltu HD-TV:llä, joka sisältää valikoiman norjalaisia ja kansainvälisiä kanavia.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone on viihtyisä ja kompakti huone. Huone on iloisen värikäs ja sisustettu trendikkäillä huonekaluilla. Kahden hengen Standard-huone on kooltaan 12-16 m², huoneessa on oma kylpyhuone sekä kirjoituspöytä. Kaikissa hotellihuoneissa on HD-TV ja maksuton langaton internet.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kompakteja ja viihtyisiä huoneita, joissa on kaksi erillistä vuodetta, 43'' TV ja avoin vaatekaappi. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku suihkukaapissa, shampoota ja hiustenkuivaaja. Langaton internet-yhteys on tietenkin nopea ja maksuton.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kolmen hengen Standard-huoneemme ovat kompakteja ja viihtyisiä huoneita, joissa on parivuode (Queen 160 cm) ja erillinen vuode tai kolme erillistä vuodetta. Huoneessa on 43'' TV ja avoin vaatekaappi. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihku suihkukaapissa, shmapoota ja hiustenkuivaaja. Langaton internet-yhteys on tietenkin nopea ja maksuton.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kolmen hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Superior-huoneemme löytyvät hotellin uudesta osasta. Nämä raikkaat huoneet ovat kooltaan 12–14 neliömetriä. Huoneet ovat kompakteja ja niissä on parivuode (160 cm) tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneiden kalustukseen kuuluu myös 43'' TV. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihkukaappi, suihkusaippuaa, shampoota ja hiustenkuivaaja. Wi-Fi-yhteys on nopea ja tietenkin maksuton.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 6 henkilöä

Lue lisää
4–6 hengelle. Meillä on useita erilaisia perhehuoneita vastaamaan tarpeitasi. Huoneet ovat kooltaan 16–22 neliömetriä ja niissä on joko parivuode (160 cm) + kerrossängyt (2 x 90 cm) tai 6 x 90 cm kerrossänkyä. Huoneiden kalustukseen kuuluu istuinryhmä, 55'' TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Kaikissa kylpyhuoneissa on suihkukaappi, suihkusaippuaa, shampoota ja hiustenkuivaaja. Wi-Fi-yhteys on nopea ja tietenkin maksuton.
 • Tupakointi kielletty
 • Kerrossänky
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

FAMXL Maks. 8 henkilöä

Lue lisää
Korkeintaan 8 henkilölle. Muodostatteko suuremman seurueen, joka haluaa jakaa huoneen? XXL-huoneemme ovat kooltaan 25 neliömetriä. Huoneissa on kaksi kerrossänkyä, kaksi queen size -vuodetta (140 cm) ja kaksi parivuodetta (160 cm) kerrossänkyinä. Huoneiden kalustukseen kuuluu ruokapöytä tuoleineen, 55'' TV, avoin vaatekaappi ja matkatavarahylly. Huoneen kylpyhuoneessa on suihkukaappi, shampoota ja hiustenkuivaaja. Wi-Fi-yhteys on nopea ja tietenkin maksuton.
 • Tupakointi kielletty
 • Kerrossänky
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.