Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Karl Johanin ovet avautuivat maaliskuussa 2016 Oslon keskustassa. Hotellimme ravintola, baari, kauniit huoneet ja viihtyisä aula toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen Oslon hotellitaivaan tähteen. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluatko nauttia tuoreista merenelävistä ja hyvistä drinkeistä yhdessä Oslon mukavimmista takapihoista? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tsekata Rodins Bistro & Barin tarjonta. Me sijaitsemme keskellä Karl Johania.

Ruoka

Etkö ole ennen syönyt ostereita, mutta haluaisit kuitenkin kokeilla? No problem! Voit halutessasi tilata vain yhden. Jos taas olet todellinen merenelävillä viikosta toiseen herkuttelija, tarjoilemme myös äyriäisannoksia, jotka sisältävät kaikkea aina hummereista lumirapuihin ja kampasimpukoihin. Meidän ranskalainen menumme erinomaisine raaka-aineineen sisältää muun muassa klassiset ranskalaiset ruoka-annokset, kuten moules frites, sipulikeitto, entrecôte ja bouillabaisse. Sinun kannattaa myös testata jälkiruokia: ehkä sinulle maistuisi klassinen suklaafondant, yksi crème brûlé tai muutama pala herkullista juustoa?

Ulkotarjoilu takapihoilla

Comfort Hotel Karl Johanilla on kaksi upeaa takapihaa. Näissä voit nauttia ravintolan tarjoamista ruoista tai herkutella maukkaalla jäätelöllä. Sinun ei tietenkään tarvitse asua luonamme voidaksesi nauttia takapihoistamme. Ota mukaan kaverisi, kollegasi tai tule yksin paikan päälle – ei väliä! Täällä soi aina hyvä musiikki, välillä levyjä pyörittävät myös live-DJ:t.

Hieman yksityisyyttä

Jos etsit tilaa, jossa voit järjestää illallisen kaikessa rauhassa, syntymäpäiväjuhlat tai esimerkiksi perjantain after-work-hulinat, löytyy meiltä chambre séparée. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa post@rodins, jos haluat varata tämän tilan.

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.00 - 11.00

Rodins Bistro & Bar

Maanantai: 11.00 - 24.00
Tiistai: 11.00 - 24.00
Keskiviikko: 11.00 - 24.00
Torstai: 11.00 - 24.00
Perjantai: 11.00 - 24.00
Lauantai: 11.00 - 24.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.