Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Tarjoamme 810 modernia hotellihuonetta, 22 eri kokoista kokoustilaa, kattopuutarhan sekä 3 ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Meiltä löydät 180 neliömetrin suuruisen treenausparatiisin markkinoiden uusimmilla treenilaitteilla ja rentoutumisalueen, jossa on myös uima-allas.

Hotellin alakerrasta löydät 180 neliömetrin suuruisen treenausparatiisin, joka on varustettu markkinoiden uusimmilla laitteilla Technogymiltä ja Qiniteriltä. Täällä voit treenata muun muassa SkillMill-, SkillRun- ja SkillRow-laitteilla sekä porraskoneella, useilla eri voimaharjoituslaitteilla ja vapaapainoilla. Uusimpien voimaharjoitus-, venyttely- ja kuntoilulaitteiden sekä niissä olevien räätälöitävien digitaalisten näyttöjen ja ratkaisujen ansiosta ei ole enää rajoja sille, mitä voit tehdä.

Uusi upea höyrysuihku tai pulahdus uima-altaaseen

Kuntosalilla on mahdollisuus omatoimiseen treenaamiseen ja ryhmäharjoitteluun. Kun olet kuntoillut tarpeeksi, voit nauttia ihanasta höyrysuihkusta tai saunasta rentoutumisosastolla, tai pulahtaa vaikkapa uima-altaaseen.

Haluatko suunnata mieluummin ulkoilmaan?

Jos haluat kuntoilla mieluummin ulkona, voimme suositella ulkoilureittiä rantaviivaa pitkin tai ulkoilua idyllisissä Bjørvikassa ja Sørengassa, jotka  sijaitsevat aivan hotellin ulkopuolella.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.