Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norja

Aivan Oslo S:n ja Barcoden viereen on noussut uusi, taiteeseen ja kokemuksiin suuntautunut hotellimme Oslon sydämessä. Koe uniikki sijaintimme jännittävässä ja uudessa Bjørvikan kaupunginosassa.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Olemme iloisia voidessamme esitellä vieraillemme kulttuurimenumme, joka koostuu art walks -kävelystä, luennoista, designista, taide-elämyksistä, tapahtumista, esittelyistä ja jännittävistä näyttelyistä. Hotellimme Art Concierge, Johanna, on valmiina auttamaan vieraitamme, olipa kyseessä ryhmä kaveruksia viikonloppuvierailulla tai yritys, joka toivoo näyttelyn esittelyä.

Meillä voit lisäksi ihastella Edvard Munchin alkuperäisteosta hotellimme vastaanotossa. Munch-maalauksen restaurointi vaati yli 200 tunnin työn ja tämä on todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun tämä teos on esillä yleisölle. Olemme siitä erittäin ylpeitä! Paljastamme uuden maalauksen joka 9. kuukausi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.