Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Bøeseter Bad & Gym -osastolle ovat niin pienet kuin suuretkin tervetulleita.

Kuntosali

Bøeseter Bad & Gym sijaitsee hotellin alimmassa kerroksessa. Täältä löytyy allasalue sekä kuntosali. Kuntosalilla on useita erilaisia laitteita niin voima- kuin kestävyysharjoitteluunkin. Meidän 16 metriä korkea kiipeilyseinämme sijaitsee kuntosalin yhteydessä ja tarjoaa useita erilaisia vaikeustasoja.

Allasalue

Allasalueella on 16-metrinen uima-allas. Täältä löytyy myös poreallas, tavallinen sauna, IR-sauna sekä trooppisia suihkuja. Allasalue on avoinna aamusta iltaan ja se on hotellin vieraiden käytössä maksua vastaan. Lapset eivät saa oleskella alueella yksin, vaan heidän tulee aina olla aikuisen seurassa ja valvonnassa.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos pohdit jotain tai haluat saada lisätietoja tietystä asiasta. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Hinnat

Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.