Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa kokemaan upea tunturispa-tunnelma. Täällä voit jättää arjen huolet hetkeksi taaksesi ja vain rentoutua ja nauttia.

Spa-palvelut

Hotellimme Spa-osasto tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia Spa-palveluita. Nauti pohjoisen puhtaan luonnon inspiroimista Spa-elämyksistä – uppoudu lämpimään väinönputkiyrttikylpyyn, nauti ainutlaatuisesta kuumakivihieronnasta aitojen norjalaisten eteeristen öljyjen tuoksussa. Ammenna päivään uutta energiaa – suo itsellesi ylellinen hemmotteluhetki. Kaikki tarjoamamme hoidot löydät tästä oikealta.

Spa-osaston sisätilat

Saavut pukuhuoneista suoraan Spa-osastolle. Täällä käytössäsi ovat lämmin- ja kylmäaltaat, useita elämyssuihkuja sekä jalkakylpy, jossa voit säätää itse haluamasi lämpötilan. Spa-osastollamme on kaksi saunaa, suomalainen sauna kunnon löylyistä pitävälle, sekä sauna, jossa voit nauttia hieman hillityimmistä löylyistä. Porealtaassa on tilaa useammalle henkilölle samanaikaisesti ja lämmitetyssä uima-altaassa on kivinen ”sohva”, jossa voi rentoutua uintikierrosten välissä.  Viihtyisässä Spa-baarissamme voit istahtaa alas mukavalle sohvalle nauttimaan raikkaasta juomasta.

Spa-osaston ulkotilat

Kylpyläosastomme sisä- ja ulkotilat ovat vapaasti käytössäsi, myös talvella. Ulkotiloissa on useita lämmitettyjä porealtaita ja yksi suurempi allas istuinpaikkoineen. Nauti mukavasta tunnelmasta ystävien kanssa, uniikilla näköalalla yli Gaustatoppen-vuoren.

Spa-etiketti ja turvallisuus

Spa-osastollamme on erityisiä kylttejä, koskien Spa-etikettiä ja turvallisuutta. Toivomme, että vieraanamme huomioit nämä. Sääntöjen noudattaminen lisää sinun ja muiden vieraidemme turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Huomioithan, että Spa-osaston lattia saattaa paikoittain olla liukas. Spa-osastollamme on turvallisuutta lisäävä kameravalvonta. Ikäraja 18 vuotta.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 // +47 32 14 82 80 tai sähköpostitse osoitteella spa@norefjellskiogspa.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.