Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2020! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme vain 1,5 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellistamme löydät baareja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja sijaitsevat eri puolilla hotellia. Niille yhteistä on viihtyisä tunnelma, mukava ja asiantunteva henkilökunta ja aina hyvä valikoima.

Aulabaari

Kuten nimestäkin jo voi päätellä, Aulabaarimme sijaitsee hotellimme aulassa. Täällä voit uppoutua pehmeän nahkasohvan uumeniin nauttimaan takkatulen loisteesta tai istuskella mukavassa laiskanlinnassa, uniikkia näköalaa ihaillen. Aulabaarimme on hotellimme viihtyisä keskipiste, joka yhdistää hotellimme kolme eri osaa. Täällä voit nauttia kylmistä ja lämpimistä juomista, naposteltavista, sekä erityisissä tilaisuuksissa myös tyylikkäästä pianomusiikista.

Spa-baari

Spa-osastollamme sijaitseva Spa Bar on avoinna viikonloppuisin. Täällä voit nauttia viileänä talvi-iltana ylellisestä hetkestä lämmitetyssä ulkoporealtaassa ystävien seurassa, kera lasillisen kuohuvaa – ainutlaatuisessa näköalassa yli Gaustatoppen-vuoren.

Baarien aukioloajat

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista, tavoitat meidät puhelimitse numerosta +47 32 14 82 00.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos pohdit jotain tai haluat saada lisätietoja tietystä asiasta. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.