Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Norefjell on talvilajien harrastajien Eldorado – ainutlaatuisessa tunturimaisemassa, vain 1,5 tunnin automatkan päässä Oslosta. Meiltä löydät erilaisia aktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin – vaella, laskettele, luistele, ui ja hiihdä.

Sinä valitset

Parasta Norefjellin talvessa ovat alueen monipuoliset talviharrastusmahdollisuudet. Hiihdä, luistele ja laskettele. Hotellin ympärillä oleva tunturimaasto on ihanteellinen vaeltamiseen ympäri vuoden.  Voit myös viettää aikaa hotellimme Spa-osastolla ja rentoutua porealtaassa, niin sisällä kuin ulkona.

Norefjell Skisenter -hiihtokeskus

Talvilajeja harrastamaan pääset saman tien hotellista ulos tullessasi, ja voit suunnata suoraan sekä hiihtoladuille että laskettelurinteille. Norefejll Skisenter -hiihtokeskuksessa on yhteensä 30 eri vaikeustason rinnettä ja 14 hissiä. Parkissa on tarjolla hyppyreitä ja reilejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Hiihtovuokraamostamme voit vuokrata hiihtovarusteita, ostaa hiihtovaatteita ja varata paikkasi hiihtokoulusta.

Maastohiihtoa ja vaellusreittejä

Norefjellissä on maastohiihtäjille laaja latuverkosto, jossa eri ladut on merkitty eri väreillä maastokarttaan – kaiken kaikkiaan yli 200 kilometriä latua. Yksi suosituimmista reiteistä johtaa Høgevardeen ja kulkee korkealla uniikissa tunturimaisemassa. Høgevardessa on Norges Turistförening -matkailuyhdistyksen mökki, joka on avoinna miltei jokaisena viikonloppuna ja norjalaisen kalenterin mukaisina pyhäpäivinä. Kysy meiltä vinkkejä tunturiretkellesi, autamme mielellämme!

Yhteydenotto ja lisätiedot

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.