Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Yksin, kollegoiden, ystävien, perheen, rakkaan ja muiden läheisten kanssa - Velvære SPA on jokaisen suosikkipaikka.

Jaa elämyksiä

Jaa elämys perheen, kollegoiden tai ystävien kanssa. Olemme räätälöineet erilaisia Spa-elämyspaketteja erikokoisille ryhmille, aina kahdesta viiden hengen elämyspaketteihin. Nauttikaa yhdessä ylellisistä Spa-elämyksistä ja yhteisistä hetkistä. Olemme räätälöineet myös lapsille sopivia Spa-elämyksiä, ja esittelemme ja kerromme mielellämme lisää upeasta Spa & Wellness -maailmasta kaikille kiinnostuneille.

Spa-lahjakortti

Anna lahja, joka muistetaan pitkään – Spa-lahjakortti! Valitset itse lahjakortin ulkoasun ja summan. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä kaikkialla hotellissamme. Lahjakortin tilaat helposti ja mukavasti täältä: Spa-lahjakortti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 80  tai sähköpostitse osoitteella spa@norefjellskiogspa.no

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.