Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aktiivinen päivä tunturivaelluksella tai laskettelurinteessä vaatii hyvää, terveellistä ja energiapitoista ruokaa – tervetuloa meille!

Aamiainen

Tarjoilemme hyvän ja ravinteikkaan aamiaisen, joka koostuu erilaisista lämpimistä ruoista, leivästä ja runsaasta määrästä erilaisia leikkeleitä, kananmunista, hedelmistä ja vihanneksista, lihasta ja kalasta. Voit ottaa lopuksi kahvikupillisen mukaasi ja nauttia sen terassilla  mielestämme tämä on hyvä tapa aloittaa päivä.

Illallinen

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi maukkaalle illalliselle 815-ravintolaan. Hotellista löytyy myös ruokabaari – ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja aukioloajoista.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos pohdit jotain tai haluat saada lisätietoja tietystä asiasta. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.