Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Sido vaelluskenkien nauhat kiinni ja lähde tutkimusmatkalle tunturiin, tai pujahda uima-asuun ja polski ja pulikoi mielin määrin.

Tunturivaellus

Norefjell Ski & Spa -hotellia ympäröi ainutlaatuisen kaunis luonto polkuineen, jotka antavat sopivasti haastetta niin kuntoilijalle kuin tottuneelle eränkävijällekin. Alueella on useita merkittyjä reittejä. Hotellimme vastaanotosta voit napata mukaasi myös reittikarttoja sekä lyhyemmille että pidemmille vaellusreiteille.

Ui ja polskuttele mielin määrin

Hotellimme mökkikylän läheisyydessä on pieni järvi, jossa voi meloa kanootilla, sekä uida ja polskutella mielin määrin. Järvenrannalla on mahdollisuus myös pelata rantalentopalloa.

Aktiviteetteja sisätiloissa

Hotellimme aulassa sijaitsee 16 metriä korkea kiipeilyseinä, jossa riittää haastetta. Meillä on oma kiipeilyseinä lapsille, ja juhlapyhinä kurssi- ja kokousalueeltamme löytyy lapsille oma alue, jossa riittää kaikenlaista tekemistä.

Lähiympäristö

Norefjellin lähiympäristössä on useita ehdottomasti vierailun arvoisia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä. 1892 rakennettu Villa Fridheim on yksi parhaimmin säilyneitä sveitsiläistyyppisiä rakennuksia, jonka 30 metriä korkea torni luo rakennukselle linnamaisen vaikutelman. Villa Fridheim sijaitsee Krøderfjordenin järven rannalla. Vuonna 1980 restauroitu rakennus toimii tänä päivänä seikkailumuseona.

Krøderbanan-reitti

Kesäaikaan voit nauttia ajelusta kauniissa maisemassa, vanhassa höyryveturin vetämässä tiikkipuisessa vaunussa. Krøderbanan-reitti kulkee museorautatietä pitkin 26 kilometrin matkan, välillä Vikersund-Krøderen. Kesäsesongin aikaan täällä järjestetään myös monia teemapäiviä ja muita tapahtumia.

Yhteydenotto ja lisätiedot

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.