Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norja

Quality Hotel Grand Royal on kokoushotelli Narvikin keskustassa, ainoastaan viiden minuutin matkan päässä Narvikfjelletin laskettelukeskuksesta. Arktinen luonto on tyrmistyttävän kaunis ja täältä löytyy aktiviteetteja, jotka sopivat useimmille.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand Royal on kaupungin suurin hotelli, joka kätkee paljon historiaa seiniensä sisäpuolelle. Sijaitsemme Narvikin keskustassa, ja lentokenttäbussi pysähtyy aivan ovemme ulkopuolella. Tervetuloa meille!

Tietoa hotellista

Quality Hotel Grand Royalissa on 156 hotellihuonetta ja kokouskapasiteettimme on jopa 500 osallistujaa. Meillä on 2 ravintolaa, joissa keskitymme paikallisiin raaka-aineisiin ja joiden ruokakonseptit poikkeavat täysin toisistaan. Hotellin pitkä historia ulottuu aivan 1900-luvun alkuun ja historian saatossa se on toiminut muun muassa saksalaisten tukikohtana toisen maailmansodan aikana. Hotellin jännittävä historia on meille tärkeä.

Rakastamme elämyksiä

Löydät meidät Narvikin sydämestä, kävelyetäisyyden päässä tuntureista, vuonoista, ostoskeskuksista ja museoista. Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivia aktiviteetteja vierailusi ajaksi. Narvikilla on tarjottavanaan useita upeita mahdollisuuksia erilaisten elämyksien kokemiseksi, kuten vaellusta, laskettelua, golfia, vuonoristeilyjä ja museoita.

Ravintolat

Ravintoloissamme voit kokea maukkaita ruokaelämyksiä. Yläkerrassa sijaitseva Linken Restaurant & Bar tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea fine dining panoraamanäkölalalla vuonoja ja tuntureita kohti. Perinteinen Rallar`n Pub & Kro on puolestaan ravintola, jossa voit nauttia ruokailusta viihtyisässä miljöössä. Se on suosittu ravintola paikallisten keskuudessa ja tunnettu mehukkaista pihveistään.

Kokousmahdollisuudet

Jotta voisit löytää tilaisuutesi luonteeseen sopivan tilan, valittavissasi on 8 eri kokoista kokoustilaa, joista suurin, Royal Hall, sopii jopa 500 osallistujalle.

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kokouksen järjestelyyn liittyvissä yksityiskohdissa. Lue lisää kokousosastostamme.

Tilaisuudet ja seurueet

Panostamme hyviin ruokailukokemuksiin ja henkilökuntamme on omistautunut tarjoamaan hyvää palvelua. Anna meidän olla mukana järjestämässä seuraava tilaisuutesi. Meilä on kokemusta erilaisten tapahtumien, kuten häiden, konfimaatiotilaisuuksien, vuosipäiväjuhlien ja muiden tärkeiden tilaisuuksien järjestämisestä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 76 97 70 00
  • Faksi: +47 76 97 70 07
  • Sähköposti q.royal@choice.no
  • Yritystunnus: 988 797 960
  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Narvikin asemalle.

Linja-auto

Linja-auto Narvikin linja-autoasemalle.

Narvikin lentokentältä Framnes

Lentokenttäbussi pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella.

Taksi

Suosittelemme yritystä Narvik Taxi, puhelin +47 07550.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Royal

Hotellihuoneiden määrä

156 kpl

Kokoustilojen määrä

12 kpl - enimmäiskapasiteetti 500 osanottajaa

Etäisyys lentokentältä

EVE lenkokenttä, 57 km, noin 50 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Narvikin linja-autoasema: 400 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.