Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norja

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norja Avataan 29 huhtikuu 2022

Larvikin keskustassa aukeaa uudestaan Quality Hotel Grand Larvik uusine hotellihuoneineen ja kongressikeskuksineen Grandkvartaletin yhteydessä. Hotelli sijaitsee meren äärellä kauniilla näkymällä vuonoille. Sopii kaikenlaisiin kokouksiin. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Grand Larvik 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand Larvik tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä. Kokouksien lisäksi voit nauttia kattavasta ruoka- ja juomatarjonnasta.

Aamiainen

Tarjoamme runsaan aamiaisbuffetin, johon sisältyy useita terveellisiä ja ekologisia vaihtoehtoja – monipuolinen hotelliaamiainen! Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Havmannen Restaurant

Tervetuloa ravintolaamme Havmannen Restauraunt!  Suosittelemme maistelumenujamme, joiden 6 ruokalajia tarjoillaan pöytään yksi toisensa jälkeen, kun ne ovat valmiita. Olemme valinneet ruokalajeiksi vaihtoehtoja eri puolilta maailmaa – eri keittiöiden parhaat palat, joista valmistamme omat versiomme. Maistelumenujen sisällöt vaihtelevat kulloinkin saatavilla olevien ja kuhunkin vuodenaikaan kuuluvien raaka-aineiden mukaisesti. Suosittelemme ilmoittamaan meille, mikäli noudatat erikoisruokavaliota tai jos sinulla on allergioita, jotta voimme tarjota värikkäitä ja maukkaita ruokailukokemuksia kaikille.              

6 ruokalajin maistelumenu 645 NOK, vähintään 2 henkeä.

Olemme ylpeitä kokeistamme, jotka pyrkivät toimimaan luovasti ja yllättävästi, jotta menuistamme ei koskaan tule "tylsiä". Siksi menuissamme on tilaa kulloinkin saatavissa oleville raaka-aineille, jotta voimme mukauttaa niitä kuhunkin vuodenaikaan sopivilla ruokalajeilla. Pyrimme käyttämään ruoanvalmistuksessa mahdollisimman paljon laadukkaita raaka-aineita, jotka on tuotettu lähellä ja ekologisesti.

Ravintola laiturilla kesäaikaan

Tervetuloa suosittuun Pakkhuset-ravintolaamme! Tuoreet katkaravut, herkulliset à la carte -annokset, kaupungin parhaat burgerit ja kiviuunissa paistetut italialaiset pizzat houkuttelevat vieraita kesäkuukausien aikana. Pakkhuset on avoinna joka päivä toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin.

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 06.30 - 10.00
Sunnuntai: 06.30 - 10.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.