Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Farris Bad on Pohjoismaiden suurin kylpylä sekä ainoa hotelli, joka on rakennettu mineraalilähteen yhteyteen.

Terveyden lähde

Raikas lähdevesi kohoaa joka päivä 55 metrin syvyydestä meidän lähdevesiluolaamme, mineraalirikkaana ja terveellisenä. Veden matka Farris Badiin, puhdistavan moreenikerroksen läpi pyökkimetsien alla, kestää 20 vuotta. Kylpylän sisätilat rakentuvat paikallisesta marmorista, joka yhdessä merenrannan kanssa luo unohtumattoman kylpyläkokemuksen.

Urheilu ja rentoutuminen

Farris Bad -kylpylähotellissa keskiöön nousee henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Meillä löydät sekä sisäisen että ulkoisen rauhan. Kokeneet terapeuttimme pitävät huolen siitä, että olet hyvissä käsissä koko vierailusi ajan.

Kylpylä

Kylpylästämme löytyy muun muassa lähdevesiluola, tepidarium, mineraalikylpylä, yrttisauna, sauna, kylmävesiallas, jalkakylpy, trooppisia suihkuja, suihkuluola, hieronta-allas, vuonosauna, lämminvesiallas, poreamme (sisällä ja ulkona) sekä naisten sauna. Tämän lisäksi kylpylässä on 18 hoitohuonetta, hyvin varustettu kuntosali sekä jooga- ja pilatessali.

Sisäänpääsyyn sisältyvät asiat

Kylpylän sisäänpääsy sisältää pyyhkeen, kylpytakin, tohvelit, shampoon ja hoitoaineen, vartalovoiteen, hedelmiä ja pähkinöitä, teetä sekä vettä. Kylpylän sisäänpääsy sisältää pääsyn kuntosaliin sekä ohjatuille hyvinvointitunneille. Saat itsellesi kylpytakin ja tohvelit vastaanotosta.

Ikäraja

Kylpylän ikäraja on 16 vuotta.

Farris Bad Spa

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 23.00

Sisäänpääsy

Maksuton sisäänpääsy hotellivieraillemme
HUOM! Kylpyläosastollamme on 16 vuoden ikäraja.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 815 58 700 tai sähköpostitse osoitteessa booking@farrisbad.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.