Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Larvik, Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tee elämyksestäsi Farris Badissa täydellinen yöpymällä jossakin kolmesta tasokkaasta sviitistämme. Elegantti sisustus, kylpyamme ja parveke näköalallaan merta kohti tarjoavat sinulle hieman arjen luksusta!

Fresjesviten

Fresjesviten on kooltaan 43 neliömetriä ja sieltä löytyy viihtyisä olohuone, upea makuuhuone sekä uskomattomalla näköalalla varustettu parveke.

Larvikittsviten

Larvikittsuiten (57 ) on ylellisesti sisustettu sviitti, johon kuuluu olohuone, suuri yksityinen parveke, upea kylpyhuone kylpyammeella sekä panoraamanäköala kaikista huoneista. Olohuoneessa on myös erillinen työtila.

Fritzøesviten

Fritzøesuiten (93 ) on suurin sviittimme, josta aukeaa horisonttiin asti ulottuva näköala merta kohti. Klassinen sisustus ja oma sisäänkäynti suoraan spasta tekevät tästä sviitistä täysin ainutlaatuisen. Upea kylpyhuone on sisustettu käyttäen kansalliskiveä larvikiittiä, ja sieltä löytyy kaksoissuihku ja kylpyamme.

Varaa sviitti

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat varata sviitin. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 33 19 60 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@farrisbad.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.