Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Larvik, Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Junior-sviittiemme lisäksi meiltä löytyy kolme uniikkia, vuonna 2014 remontoitua sviittiä. Sviitit on suunniteltu ensiluokkaista hotellikokemusta silmällä pitäen. Seudun historian mukaan nimetyt sviittimme, Fresjesviten, Larvikittsviten ja Fritzøesviten, on sisustettu uniikilla tavalla. Korkealla veden yllä nukut hyvin, ja aamulla sinut herättää uskomaton vuonomaisema.

Fresjesviten

Fresjesviten on kooltaan 43 neliömetriä ja sieltä löytyy viihtyisä olohuone, upea makuuhuone sekä uskomattomalla näköalalla varustettu parveke. Sviitti sijaitsee korkealla vuonon yllä, joten aamulla heräät henkeäsalpaavan kauniiseen vuonomaisemaan. Sviitissä on Nespresso-kone, ja aamiainen huoneessa sisältyy varauksen hintaan.

Larvikittsviten

Larvikittsviten on kooltaan 57 neliömetriä. Sviitti on sisustettu kuten asunto – olohuonein ja kylpyammeella varustetuin kylpyhuonein. Parvekkeen lisäksi sviitin ikkunoista avautuu upea panoraamanäkymä. Sviitti sijaitsee korkealla meren yllä, joten aamulla sinut herättää uskomaton maisema. Sviitissä on Nespresso-kone, ja aamiainen huoneessa sisältyy varauksen hintaan.

Fritzøesviten

Suurin sviittimme on kooltaan 93 neliömetriä. Sieltä löytyy panoraamaterassi, jonka näkymä aukeaa kohti horisonttia, vuonoja ja rantaa. Sviitillä on oma sisäänkäynti kylpyläosastoomme, suora yhteys lämminvesialtaaseen sekä oma spa-baari. Fritzøesvitenissa majoittuva voi varata tämän alueen yksityiskäyttöönsä, maksua vastaan. Sviitti on varustettu myös keittiöllä sekä kahdeksan henkilön ruokasalilla, jossa on Apple TV sekä tarvittavat liitännät kokous- tai vapaa-ajan käyttöön. Olohuone on moderni ja se on sisustettu usealla istuinryhmällä. Olohuoneessa on äänentoistojärjestelmä sekä tunnelmallinen kaasutakka. Sviitin kylpyhuone on laatoitettu Norjalle ominaisella larvikitt-mineraalikivellä. Kylpyhuoneessa on tuplasuihku ja kylpyamme. Sviitissä on Nespresso-kone, ja aamiainen huoneessa sisältyy varauksen hintaan.

Varaa sviitti

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat varata sviitin. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 815 58 700 tai sähköpostitse osoitteessa booking@farrisbad.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.