Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

  • Valoja Farris Bad -hotellista keskellä yötä
  • Ihmisiä ulkoporealtaassa Farris Bad -hotellissa
  • Pariskunta, joka saapuu Farris Bad -hotelliin
  • Hymyilevä pariskunta uima-altaassa, Farris Bad -hotellissa
  • Nainen ja saippuavaahtoa Farris Bad -hotellissa

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä. Me olemme käteisetön hotelli.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti, rannalla Larvikissa noin 1,5 tunnin päässä Oslosta ja vain 15 minuutin päässä Oslo Torp -lentokentältä. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa – 2500 neliömetrin kokoisessa – kylpylässä.

Farris Bad -kylpylä

Farris Bad on sekä Pohjoismaiden suurin kylpylä että ainut hotelli, joka on rakennettu mineraalipitoisen lähteen äärelle. Lähteen vesi nousee mineraalirikkaana ja terveellisenä ylös 55 metrin syvyydestä. Fyysinen ja henkinen harjoittelu sekä joka makuun sopivat kylpylähoidot ovat meillä keskiössä. Löydä sisäinen rauhasi luonamme. (Koko kylpyläosaston alueelle on 16 vuoden ikäraja).

Kokous

Kokoustilamme ovat täydellisiä niille, jotka haluavat muutakin kuin pelkän kokouksen. Kokous Farris Bad -kylpylässä sisältää kaiken tarpeellisen – aina tekniikasta lähtien huomioon ottavaan henkilökuntaan asti. Meillä on riittävästi kapasiteettia sekä pieniin että suuriin tapaamisiin. Suurimman tilamme maksimikapasiteetti on 400 henkilöä.

Terassi

Rantaterassillamme, josta löytyy tilaa 80 henkilölle, voit nauttia aamiaista tai lounasta auringonpaisteessa. Suuremmalla seurueella matkustaville suosittelemme grillibuffettimme varaamista. Terassilla voit myös rentoutua hyvän juoman parissa. Sateisen päivän varalta pystymme peittämään terassimme sekä sytyttämään lämpölamppuja.

Water Lounge

Meidän Water Loungemme on lähteen lailla alati liikkeessä. Water Lounge soveltuu hieman epävirallisempiin kokouksiin tai vain rentoutumiseen lounge-musiikin tahdissa. Water Loungessa voit nauttia baarin tarjonnasta sekä pienistä välipaloista.

Kildesalen

Kildesal-juhlasalimme voidaan kattaa 300 henkilölle. Valkoiset pöytäliinat ja kukka-asetelmat luovat kauniin, juhlallisen tunnelman. Tilan voi myös varustaa baarilla, esiintymislavalla ja tanssilattialla. Salista löytyy luonnollisesti myös modernit tekniset ratkaisut.

Baari

Baarin listalta löytyy laaja valikoima kansainvälisiä, hienostuneita juomia, kuten muun muassa konjakkia, armanjakkia, viskiä, grappaa ja samppanjaa. Osaava baarihenkilökuntamme auttaa teitä mielellään löytämään uuden lempijuoman.

Golf Larvikissa

Farris Bad sijaitsee vain 2 kilometrin päässä yhdestä Norjan parhaimmista golfkentistä: Larvik GolfKlubbista. Voit varata greenfeen ja aloitusajan vastaanotostamme.

Cash free

Farris Bad on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 33 19 60 00
  • Faksi: +47 33 19 60 01
  • Sähköposti booking@farrisbad.no
  • Yritystunnus: 988 988 456
  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Junalla

Juna Larvikin rautatieasemalle

Bussilla

Bussilla Larvikiin

Veneellä/Superspeed

Veneellä Larvikin lauttaterminaaliin

Taksilla

Suosittelemme yritystä Vestfold Taxi, puhelin: +47 334 202 00

Tietoja kylpylähotellista Farris Bad

Hotellihuoneiden määrä

176 kappaletta

Kokoustilojen määrä

8 kappaletta

Etäisyys lentokentiltä

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Etäisyys junalta ja paikallisliikenteestä

Larvikin rautatieasema: 800 metriä

Etäisyys Larvikin lauttaterminaalilta

10 minuuttia autolla

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.