Quality Hotel Skjærgården hotellissa panostamme laadukkaisiin lähituotettuihin raaka-aineisiin.
Paikallista ja tuoretta
Panostamme ruoanvalmistuksessa paljon paikallisiin, tuoreisiin ja herkullisiin raaka-aineisiin. Hotellimme sijaitsee merellisessä miljöössä ja se näkyy myös menussamme, jossa on muun muassa tarjolla tuoretta kalaa joka päivä.
Rapuja auringossa
Kesäaikaan voit nauttia tuoreista ravuista aurinkoisella terassillamme. Kuori, herkuttele mädillä, laita ravunliha tuoreen leivän päälle ja mausta sitruunalla. Jos meiltä kysytään, ovat herkulliset ravut yksi monista sysitä vierailla Langesundissa.
Grilli-ilta
Hotellimme viihtyisällä verannalla voit nauttia ateriasta mukavasti ulkona. Kesäaikaan siirrämme keittiömme ulkotiloihin ja hemmottelemme vieraitamme herkullisella grilli-illalla kerran viikossa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Christer Berensin elämysmenu
Quality Resorts -ketjun kokit ovat yhdessä ruoka- ja viiniasiantuntija Christer Berensin kanssa luoneet inspiroivan ja mielenkiintoisen ruoka- ja viinimenun kurssi- ja kokousvieraille. Menu koostuu muun muassa yrttikuorrutetusta ruijanpaltaasta ja kananpojasta pancettan ja hillottujen mansikoiden kera.